Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti előnyben részesítit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti előnyben részesítitek a lábfétises pasikat?

Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 11:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Helló GeGeL! :D

Előnyben nem. De másban sem. Engem nem nagyon zavar ez a fétise, szóval ellennénk egymás mellett.

2013. máj. 7. 11:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálam inkább hátrány. Nem szeretem, ha valakinek túlzottan egyirányú szexuális preferenciái vannak, mert - tapasztalat - akkor háttérbe szorul a változatosság.
2013. máj. 7. 11:23
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Nálam is hátrány. Ne a lábamra fókuszáljon hanem rám. Hideg rázna ha valaki a lábujjaim szopogatná.
2013. máj. 7. 12:15
 4/7 anonim ***** válasza:

"Nálam is hátrány. Ne a lábamra fókuszáljon hanem rám. Hideg rázna ha valaki a lábujjaim szopogatná."

WTF, a lábad az a te testrészed. Ennyi erővel se a melled se a pu.cid ne nyalja... WTF is this sh!t?

2013. máj. 29. 14:18
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
A különbség az hogy ha a melleim szopogatja az számomra izgató és jó érzés ha a lábujjaim az meg undorító. :) Mindenki másra izgul örülök hogy nem lábfétises a barátom. Megvagyunk hasonló defektek nélkül is.
2013. máj. 29. 15:21
 6/7 anonim ***** válasza:
nálam hátrány lenne...nem azért, mert annyira undorítónak találom, hanem mert rohadt csikis vagyok, már attól röhögőgörcsöt kapok, ha csak hozzáér valaki a lábamhoz...és így rossz lenne, hogy nem tudom az igényeit kielégíteni, pedig tudom, hogy élvezné..:S
2013. júl. 13. 11:29
 7/7 anonim ***** válasza:

nem előny az biztos

szerintem kicsit zavarna is

2013. júl. 13. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!