Fiúk, mindenhol azt olcasni, hogy a rövid körmöket részesítitek előnyben a lányokon, nem pedig a műkörmőket stb. A rövid alatt mi értetek pontosan? Teljesen rövid, vagy pár centi?
Figyelt kérdés
2013. aug. 4. 13:29
1/8 A kérdező kommentje:
bocsánat, olvasni akart lenni
2013. aug. 4. 13:30
2/8 anonim válasza:
Hát, a finoman nőies hosszúságú körmöket. Max fél centit lógjon túl az ujjbegyen. A műkörmöktől én konkrétan falramászok.
3/8 anonim válasza:
Szerintem itt inkább ez arra értendő hogy a nőnek ne legyen húsz centis hegyes undormány körme. Azoktól még én is a falra mászok, de egy olyan műköröm ami természetes hatású és max akkora mint amekkorára körülbelül a normális köröm is megnő lehet szép és esztétikus.
4/8 anonim válasza:
En imadom amikor a mukorom vegigszantja a hatam ... csak kar, hogy nekem kell mosogatni :)
5/8 anonim válasza:
Ahogy #2 írja: szerintem is az a max. ha fél centit túllóg az ujjbegyen. Én nem szeretem az agyondíszített, szögletesre/tűhegyesre megcsinált műkarmokat. Inkább legyen természetes hatású, ápolt. Ha festett, akkor valami szolíd szín, esetleg szolíd mintával.
Ez például tök jó:
Ezek meg rémisztőek:
27F
6/8 anonim válasza:
7/8 ASOT válasza:
Felesleges a műköröm nem kell!
Egyébként továbbiakban 2-es jól leírta.
8/8 anonim válasza:
Én nem szeretem ha egy nőnek rövidek a körmei.
Viszont nem ártana, ha műkörömnél lenne egy határ.
De nem jó ha divatból hordja, hanem pl. nem tudja megnöveszteni, de szeretne hosszú körmöket, erre jó a műköröm. Ha megtudja növeszteni, akkor hajrá és indokolatlan a műköröm.
Amúgy max. a kilógó része 2 cm legyen.
Sőt, pasiízlés kérdése az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!