Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Összejártam egy csajjal, és...

Összejártam egy csajjal, és kiderült, hogy prosti. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az elmúlt két évben igen sokat jártam le csajozni, mert így jóval 20 felett már ideje volt elkezdenem megtanulni a nőkkel bánni. Rengeteg megaláztatás és elutasitás ellenére éppen lettek barátnöim is, meg kalandjaim is, mondjuk a lefektetett lányok nagy része netről. Két év alatt egyszer sikerült a buli végén megdugni valakit! És kit? HÁT EGY PROSTIT! Az elmúlt két hónapban vele jártam össze, mert mondjuk elég normális volt. Viszont feltűnt, hogy honnan van annyi mindenre pénze, ha csak 3 napot dolgozik.

Felnéztem hát rosszlanyokra, és hát minő meglepetés, ott van!

Ettől nagyobb megaláztatás nincs!

És értitek ott vannak a kiirásai, hogy ekkor meg akkor nem ér rá...ezek közt olyan időpontok is vannak, mikor nálam aludt.

A 40+ beszámolóról már inkább nem is beszélek, mert én komolyan nem kapok már levegőt sem.

Védekeztem vele mindig, de ha mégis elkaptam valamit, akkor nekem végem, mert nincs pénzem a kezelésre :(

2014. márc. 27. 23:11
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
haha :D jo naiv vagy...(mondjuk én is)
2014. márc. 27. 23:20
 12/39 anonim ***** válasza:
és fél év közben semmit nem kaphat el.
2014. márc. 27. 23:24
 13/39 szianightspeed123345 válasza:
Linkeld má be lécc priviben a roszlanyok.hu prifilját
2014. márc. 27. 23:27
 14/39 anonim ***** válasza:

És miért tiltott le?

Ezek szerint megmondtad neki,hogy megtaláltad?

Mit mondott rá?

(linket priviben én is elfogadok)

2014. márc. 27. 23:29
 15/39 A kérdező kommentje:
mert akkor milesz, ha elkap valamit? Kijönnek ellenőrizni? Jaj ne legyetek már naivak.
2014. márc. 27. 23:29
 16/39 anonim ***** válasza:
Mi van ha tőled kap el valamit?Te is mindenféle netröl jött csajjal összejössz.Még a végén beperel amiért munkaképtelenné tetted.
2014. márc. 27. 23:32
 17/39 A kérdező kommentje:
hát csak ő volt egy csomo pasival, akik ki tudja milyen más prostiknál is megfordultak már.
2014. márc. 27. 23:33
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Te meg voltál más lányokkal akikben kitudja hány netről jött farok volt akik kitudja hány prostinál voltak.
2014. márc. 27. 23:35
 19/39 A kérdező kommentje:
hát nem 50+ :D
2014. márc. 27. 23:35
 20/39 anonim ***** válasza:
De lehet a másik csaj már 150+-nál járt.
2014. márc. 27. 23:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!