Volt már, hogy totál úgy érezted, hogy nagyon tetszel valakinek, folyton mosolygott stb, és végül kiderült, hogy mégsem tetszel neki?
Figyelt kérdés
2014. márc. 7. 23:22
1/8 anonim válasza:
persze, aki mosolyog az tuti akar valamit, de nem biztos, hogy a szexet
2/8 A kérdező kommentje:
nem biztos, hogy a szexet? micsoda? én nem erre kérdeztem rá, félreírtad?:)
2014. márc. 7. 23:24
3/8 anonim válasza:
ha tetszel neki igyis ugyis az lessz a vége ne áltasd magad....
4/8 anonim válasza:
Még csak egyszer volt olyan, hogy azt hittem tetszem valakinek, de akkor is tévedtem. :)
5/8 A kérdező kommentje:
hát ja, nagyon szeretném, (bár nem csak ennyit de uhh.. :D) de akkor mire gondolsz, h nem biztos hogy a szexet... hanem mit?:)
2014. márc. 7. 23:30
7/8 A kérdező kommentje:
4es, mi alapján hitted azt? és hogy derült ki h tévedtél?
2014. márc. 7. 23:30
8/8 anonim válasza:
Többször úgy bámult, hogy majd kiesett a szeme, sőt ismerkedni kezdtünk (ő kezdeményezett) de amikor megtudta, hogy én nem csak haverkodni szeretnék akkor le lettem koptatva. (4-es válaszoló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!