171 centi vagyok barna hajú és 14 éves barátnőt keresek van kedve valakinek ismerkedni?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok.2014. márc. 6. 18:14
5/10 anonim válasza:
Szervusz Pedo Maci! :3
Hopp, én lecsúsztam egy centivel, na fene... o.O Akkor nem szóltam. De látom, nem megy túl jól a biznisz. Gyakorin próbálsz áldozatok után leselkedni. :D
Viccet félretéve miért ennyire fontos a hajszín és a magasság? Ismerkedni akarsz vagy fotózásra menni? o.O
7/10 anonim válasza:
Idézet:"....barna hajú és 14 éves barátnőt keresek...."
Most te vagy a barna hajú? Vagy barna hajú barátnőt keresel? Vessző sehol sincs?
8/10 A kérdező kommentje:
én vagyok barna hajú és 14 éves
2014. márc. 9. 10:02
9/10 anonim válasza:
Kérdező!
Én így írtam volna ki a helyedben:
14 éves, 171cm magas, barna hajú srác vagyok! Barátnőt keresek, van kedve valakinek ismerkedni?
10/10 A kérdező kommentje:
lehet hogy így jobb lett volna
2014. márc. 9. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!