Srácok, ti cikinek/gáznak tartjátok, ha egy 20as évei elején járó lány még szűz és sosem csókolózott még? Kezdenétek ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Sosem volt pasim, persze néhány próbálkozás volt már, de sosem jött össze. Már nagyon cikinek érzem ezt, nem tudom, hogy a pasik hogy gondolkoznak az ilyesmiről. Ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?2014. márc. 27. 21:07
11/14 anonim válasza:
Nem ciki. Szerintem sok csúnya lány van így ezzel huszonévesen.
13/14 anonim válasza:
Nem csak a csúnyaságon múlik az ha valaki még nem tette meg ezeket a lépéseket.
Nem vagyok nagyképű sem beképzelt de nem vagyok ronda sőt, és még nekem sem volt pedig 20 elmúltam már én is
N
14/14 anonim válasza:
Én fiú vagyok,de én is szűz és én is a 20-as éveim elején járok,de szerintem nem gáz.Nem vagyok se ronda,se hülye,csak talán kicsit zárkózott és gátlásos.De senki nem mondaná meg a viselkedésemből,hogy én szűz vagyok,de ha meg is tudják,az se érdekel,mert ettől nem leszek kevesebb.Ha találok egy olyan lányt,aki iránt érzek valamit és nem egy tucat lány,akkor majd én se leszek az,de addig várok.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!