Hogy találhat egymásra egy szűz lány és egy szűz fiú?
Figyelt kérdés
Itt főleg a távolság miatt nem lehet ismerkedni ennek ellenére nem zárkózok el, a társkeresők szintén nem jók ismerkedésre, esetleg akkor ha a fél fizetésed nekik utalod. Más lehetőség? Munkahely, iskola nem, barátok sem tudnak kinek bemutatni (nincsenek barátaim), évek ota magányos vagyok. Semmi lehetőségem nincs?2014. márc. 2. 20:52
1/18 anonim válasza:
szia lány vagy fiú vagy? mert fiúként nekem is ez a gondom
3/18 anonim válasza:
#2 gondolom fiú csak biztos ami biztos megkérdeztem :)
4/18 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok szintén. :(
2014. márc. 2. 20:55
5/18 anonim válasza:
hát hol laksz? mert ismerek innen sok helyről lányokat :)
7/18 anonim válasza:
Mivel senkinek nincs a homlokára írva, hogy szűz, nem tudom, hogy hogy fog menni.
De én is ezzel a problémával küzdök.
8/18 anonim válasza:
Én szűz lány vagyok, de eddig minden egyes alkalommal megbántam amikor elkezdtem valakivel is beszélgetni itt gyakorin, komolyan, én csak azt tudom tanácsolni hogy így láthatatlanba inkább ne beszélj senkivel mert nagy eséllyel csak rosszul jössz ki belőle xD
9/18 A kérdező kommentje:
Bács-Kiskun megyében, huszonéves vagyok.
Két privát üzenetet kaptam még nem tudtátok a nemem. A küldők közül írjon rám újra az, aki nem férfi. Mibe fogadunk, hogy nem kapok újabb üzentet? :D
2014. márc. 2. 20:59
10/18 A kérdező kommentje:
#8 - Beszélgethetnénk, hátha ezúttal jó tapasztalatot szerzel. :)
2014. márc. 2. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!