Egyre házsártosabb, zsörtölődőbb, agresszívebb és stresszesebb vagyok, régen nem voltam ilyen, lehet hogy azért van (folytatás lent)?
Először magadat kell rendberakd, utána jönnek a lányok is. Vezesd le az energiádat valahogy, én vmilyen sportot ajánlanék. Próbálj ismerkedni random emberekkel, akár idősebbekkel beszélgess a buszon spontán. Akkor már megjön az önbizalmad, hogy idegeneket megszólíts. Legyél nagyon igényes magadra. Adj bele mindent a munkahelyeden vagy amivel éppen foglalkozol. Feszegesd a határaidat. Jó érzéssel fog eltölteni, hogy csináltál valami olyat amit nem gondoltál volna, hogy képes vagy rá. Írd fel az összes jó tulajdonságodat, sikereidet(még az icipiciket is!). A volt páromat pl. kifejezetten hasonló férfiak érdekelték sokáig, úgyhogy ne hidd, hogy nem vár senki a hozzád hasonlóakra, lányok között is vannak hasonló helyzetben szép számmal, te is megtalálod majd a párodat.
A baj azzal van, hogy jelen állapotodban egy kiegyensúlyozott lány nem tud közeledni hozzád, mert esetleg fél, vagy csak nem ért meg, még akkor is, ha alapjáraton szimpatikus lennél. Amint le tudod vezetni a stresszt, és egy kicsit pozitívabban gondolkodsz majd, meglátod az emberek észreveszik. Viccelődj sokat!
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!