Ha régen többet érzett irántam, azt az érzést még vissza lehet hozni?
Figyelt kérdés
Egy barátom régebben (1 éve) többet érzett irántam, eléggé oda volt értem, de sosem mondta, nekem pedig volt párom. Aztán eltűnt pár hónapra az életemből, és mikor újra keresett (pár hónapja), akkor már nem úgy közeledett felém. Már nem úgy kezel, mint azelőtt... már nem érzi irántam azt, amit azelőtt. Valami van köztünk, azt érezni lehet, de nem érdeklem már annyira, mint 1 éve.:( Én azóta már rég szakítottam az akkori párommal, és azóta nincs is senkim. Rá vágyom, őt akarom, most ÉN érzek többet iránta... :( Valahogy vissza lehet hozni még, hogy úgy érezzen irántam, mint akkoriban? Vagy hogy újra többet érezzen, jobban érdekeljem?
20/L
2014. jan. 8. 15:52
1/1 anonim válasza:
Hát, ha csalódott, akkor már nem biztos hogy érdekled őt. Talált mást.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!