Az irta majd még besz. De elég régen. Azóta sem irt. Csak le akart rázni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 6. 20:01
1/9 anonim válasza:
Ebből a "rengeteg" információból aligha tudjuk megmondani. Nem gondolod?
2/9 A kérdező kommentje:
Van egy pasi,aki tetszik..jóban vagyunk,meg ilyenek. egyszer ráirtam és beszélgettünk. Majd elköszönt és azt is oda irta hogy majd beszélünk. azóta sem irt,pedig minden nap fent van(fcebook) csak le akart rázni?
2013. dec. 6. 20:04
3/9 anonim válasza:
Ki írta, miről beszélgettetek, mikor írta, mi volt a te utolsó válaszod, mi a nemed, mit szeretnél tőle?
Ennyiből azt tudom válaszolni, hogy sajt.
4/9 anonim válasza:
Na végre, igen valószínű nem érdekled túlságosan.
5/9 A kérdező kommentje:
lány 14. és sok mindenről beszéltünk. suli,tanárok stb. aztán mondta h megy filmezni és h majd még besz.
2013. dec. 6. 20:06
6/9 anonim válasza:
A majd még beszélünk az nem azt jelenti, hogy feltétlenül neki kell írnia. Simán írhattál volna te is, sőt még most írhatsz neki!
7/9 anonim válasza:
Azóta semmi érdemleges nem történt a suliban, a tanárokkal bla bla.
Szerintem írj rá te! Meg nehogy olyan komolyan vedd má ezt a hülye facebookot! Nem randizni voltatok, csak beszélgetettek, azt sem élőben.
8/9 anonim válasza:
Igen le akart rázni.Hány éves a pasi, vagy a kicsi fiu, mert az sem mindegy.
9/9 A kérdező kommentje:
15
2013. dec. 6. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!