Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány az osztályban...

Van egy lány az osztályban akit ki nem álhatok, de ő belém van zúgva. Hogyan tudnáp finoman lekoptatni, mert megbántani sem akarom? Mielőtt vlki ezt ajállaná, nem fogom megerőszakolni. (? )

Figyelt kérdés
2014. márc. 26. 20:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem is arra értettem a bunkósságot, hogy nem vesz róla tudomást, hanem arra, hogy azt mondja neki, hogy ne reménykedjen. Ha ilyet mondana nekem csaj tuti megbántana. És ezért írtam, hogy nem akarja megbántani. Ha nem vesz róla tudomást, pedig pont jó ötletnek tartom. Zárd ki és megunja szerintem.
2014. márc. 26. 21:03
 22/26 A kérdező kommentje:
XD Kicsit belebonyolodtam, hogy ki kicsoda!!! :3
2014. márc. 26. 21:06
 23/26 anonim ***** válasza:

Akkor viszont én kérek elnézést. XD

Amúgy mostanra már én is. A lényeg, hogy nem akartam bunkózni, na.

Ha baráti viszonyban vagytok a csajjal, akkor azért szóban közölni kellene valahogy. Ha beszélni se nagyon szoktatok, csak ő próbálkozik, akkor ne keresd, és hagyd figyelmen kívül.

2014. márc. 26. 21:10
 24/26 A kérdező kommentje:
Bűneid megbocsátatottak!XD
2014. márc. 26. 21:20
 25/26 A kérdező kommentje:
Nem nagyon duncsizunk, mivel nem bírom. De ő néha próbál egy-két társalgást kezdeményezni. :|
2014. márc. 26. 21:22
 26/26 A kérdező kommentje:
Kösziaválasztazoknak,akiknemkötözködtek,vagyutánahelyesbítettek!Jólírtam?XD
2014. márc. 26. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!