Van egy lány az osztályban akit ki nem álhatok, de ő belém van zúgva. Hogyan tudnáp finoman lekoptatni, mert megbántani sem akarom? Mielőtt vlki ezt ajállaná, nem fogom megerőszakolni. (? )
Figyelt kérdés
2014. márc. 26. 20:36
11/26 A kérdező kommentje:
8-s. Kértem valamit... Amugy egyálralán nem vagyok bunkó, csak ideges vagyok.
2014. márc. 26. 20:48
12/26 anonim válasza:
Tényleg sz@r a helyesírásod. Amúgy miért zavar ha bámul? Engem nem zavarna. Meg azt nem tilthatod meg, hogy nézzen.:D
13/26 anonim válasza:
Azért mondd meg neki, hogy ne reménykedjen és ha folytatja, ne vegyél róla tudomást.
14/26 anonim válasza:
*13-as. Írta, hogy nem akarja megbántani.-.-
15/26 anonim válasza:
A 4-es voltam először, és azt hittem, hogy utána nekem szólt az 5-ös válaszod, azért írtam a 8-ast, aztán láttam a többi kommentet, írtam a 9-est.
Üdv.
4, 8, 9, 13. válaszoló
16/26 anonim válasza:
Azért írtam az előző lehetőséget. -.- Előbb értelmezd a mondatom mielőtt beszélsz.
17/26 anonim válasza:
Én is így voltam tavaly, egyáltalán nem érdekelt.
De egyszer csak a nyári szünetben egy fesztiválon, messziről szemeztem vele, mikor közelébb mentem akkor derült ki hogy ő az.
De volt egy nagy probléma: Nem volt hogy találkozzunk, neten nem nagyon volt fenn, a számát meg nem kértem el (minek is kéne ha elvileg minden nap találkozunk)
Szóval az UNIVERZUM nagyon kics*szett velem, még mindig szeretem, de ő már rég túltett rajtam sajnos nem bírom elfelejteni, s méghozzá minden nap a padja mellett nembirok lenni, az oszi ültetett oda :S
18/26 anonim válasza:
Jólvan na bocsánatodért esedezem.:D De mégse akadályozhatja meg abban, hogy nézze.
19/26 anonim válasza:
Abban, nem, de az "egyebekben" igen. És ha nem vesz róla tudomást, akkor a lány is meg fogja unni egy idő után. Ha már a szép szó nem használ.
20/26 A kérdező kommentje:
#12-s. Zavar, de nem tom megmagyarázni miért. Egyellőre elégedj neg ezzel, majd megpróbálom megfogalmazni.
2014. márc. 26. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!