Hogyan tudnék megismerkedni vele?
19 éves lány vagyok és tudom, hogy sokak szerint gáz, de még nem volt senkim. Olyannyira, hogy az első csókomra is még mindig várok. Kicsit analfabéta vagyok az ilyen dolgokban és ötletem sincs, hogyan tudnék megismerkedni az egyik évfolyamtársammal. Azonkívül, hogy néha rámosolygok nem nagyon merek semmit sem tenni.
Nem tartom magam olyan vészesnek, az alakom rendben van és talán csúnya sem vagyok, vannak, voltak udvarlóim, de most tetszik először úgy valaki,hogy szeretnék is valami többet.
Nagyon bizonytalan vagyok, mert azt látom, hogy messziről szokott nézni, és én olyankor mindig a legszebb mosolyomat veszem elő, de mikor el megy mellettem, mindig mereven előre néz. Néha mintha "produkálná" magát a közelemben és volt már olyan is, hogy egy iskolai eseményen mellém ült a padra, ahol ültem, pedig volt máshol is hely és nem akart arrébb csúszni, mikor az egyik osztálytársa oda akart ülni közénk. Oké, aztán arrébb csúszott, de sokáig nem akart. Persze ezeket lehet csak beképzelem. Nem tudom.
Nem tetszem neki, vagy csak egyszerűen félénk? Gondoltam rá, hogy valami nagyon alap témával hozzászólhatnék, vagy írhatnék neki facen, de azok után, hogy a közelemben sosem néz rám, nem nagyon merek semmit sem tenni. Igazából még a profilképét sem merem kedvelni, mert attól félek, hogy kínos lenne utána látni, ha valóban nem tetszem neki.
Fiúk, lányok ti szerintetek félénk a srác, vagy nem tetszem neki?
És ha csak félénk, hogyan tudnék közeledni hozzá?
Ui.: Nagyon gáznak tartjátok ti pasik a könnyen pirulós lányokat?
Nem "gáz" a szégyenlősség. Én is valamilyen szinten az vagyok de előbb vagy utóbb cselekszek. Azt tudom neked tanácsolni, hogy menj oda hozzá amikor épp egyedül van és egy laza témáról kezdj el vele csevegni pl. hali milyen a napod?(gagyinak hangzik de érdeklődő.) Tisztában vagyok vele hogy ez is elég nehéz de valószínűleg válaszolni fog persze meg lesz szeppenve de itt lényegében rajtad fog múlik a dolog mivel te kezdeményeztél.2 szégyenlős ember azért nehezen kezdeményez :) ha minden jól megy visszakérdez és folytathatjátok a diskurzust (de ha nem kérdez vissza azt se vedd koptatásnak, még 1 próbát megér). Ez valószínűleg nem lesz hosszú idő mert ezt majd még fel kell dolgozni a srácnak.
Légy te az irányító!! Aztán jöhetnek az ürügyek hogy elmenjetek 2esben valamerre és akkor fog igazán kialakulni a dolog.
A facebook az a fránya facebook. Igazából ha megvolt az első szóváltás akkor látni fogod hogy mi a helyzet. A neten azért nyíltabbak az emberek és közvetlenebbek amit te is kihasználhatsz. Ennek az a hátránya hogy neten nem látod,nem hallod nem érzed a hangsúlyt,arc kifejezést és a
testbeszédet így könnyen félreérthető 1-1 vicc vagy válasz(ezért inkább ha teheted személyesen társalogj vele). A rosszabbik eset ha nem tetszel neki, na ezt észre fogod venni szerintem de ne görcsölj rá arra hogy ezt figyeled. Én ezt tapasztaltam, hozzám így kopogott be az első szerelem mármint szégyenlősek voltunk de az exem felülkerekedett :) Ja és ne légy se túl visszahúzódó (majd ráírok majd beszélgetek még vele) és ne légy túl rámenős se(minden órában küldesz neki üzenetet vagy sűrűn hívod, keresed bármilyen módon) Ráérzel majd :)
A könnyen pirulós lányok a legjobbak szerintem. Ha elpirul
az aranyos és mind2 felet kacajra serkenti persze csak akkor ha nem bunkóságot közöltek a lánnyal és abba pirul bele. Nemtom mennyire voltam kusza bocsi ha keveredtek a kérdéseid válasza a szövegemben :)
23/F
Vakondegér, köszönöm a rengeteg segítséget! Meghozta egy kicsit a bátorságom, amiket írtál. Azt hiszem valamelyik nap odamegyek hozzá és megpróbálok beszélgetni vele. :)) Igazából a visszautasítástól félek nagyon, de ha meg is teszi, akkor is már egy hónap és mindketten elballagunk és valószínűleg sosem látjuk egymást többé. Ha meg még sem akkor annál jobb! :)
Második hozzászólónak is nagyon köszönöm a tanácsát! Mindenképpen odamegyek hozzá! :)
Remélem összejön és sok sikert kívánok! aztán majd értesíts ha jön a lagzi, szeretem a töltött káposztát :D
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!