Hogyan tudnék vele megismerkedni?
Figyelt kérdés
Van egy fiú a suliban, aki nagyon tetszik. Már régóta gondolkozok, hogy hogy tudnám vele tudatni, hogy a világon vagyok. Valamelyik nap elterveztem, hogy amikor meglátom, akkor elmegyek mellette és rámosolygok. A terv jó volt, csak az volt a probléma, hogy rám se nézett.. Hogy tudnám felhívni magamra a figyelmet?2014. márc. 19. 19:48
1/2 anonim válasza:
Hajtsd le a fejed és menny neki véletlen.
2/2 anonim válasza:
Jajj kérdező!
Sokszor volt már, hogy valaki pusztán kedvességből rám mosolygott. Ez édeskevés. Minimum menj hozzá oda és beszélgess vele. Nem muszáj szerelmet vallani egyből, de ne is haragudj... egy mosolygás?!
Én egyszer értelmeztem félre valaki kedvességét. Egyszer. Innentől felőlem szabályosan vigyoroghat is, ha nem jön oda, még csak észrevenni sem vagyok hajlandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!