Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mikor érik meg ez...

Szerintetek mikor érik meg ez a lány?

Figyelt kérdés

Tudom, eléggé lehetetlen ilyent kérdezni... egy lány, 25 évesen még éretlennek számitott, vagy legalábbis "kislány": könnyen odaadta magát a pasiknak, nemis tartottak sokáig azok a kapcsolatai, ő ment a pasik után mondhatni. De belül azért megszenvedte őket.

Most 26 évesen úgy gondolja, hogy "ők küzdjenek értem", és úgy tűnt, hogy jobban kiszúrja azt, aki nem gondolja komolyan. De még mindig nem tökéletes, mert valakinek pl: megfogja a kezét, aztán azt mondja, nem járunk, csak félreérti a másik. Meg fut egy pasi után, aki 2 éve nem lép (gyerekszerelem).

Az ilyen megérik egyszer?

2014. márc. 26. 12:26
 1/4 Moszuke ***** válasza:
ha csak ül a lány és vár akkor soha, de az, hogy már kapizsgálod, hogy hol hibáztál az már egész jó kezdet.
2014. márc. 26. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Még megérhet. Az hogy belátja a hibáit, az már haladás. A fiatalkori, beteljesületlen szerelmeken néha nem könnyű túllépni, de ha beleszeret valakibe, akkor az könnyebb lesz. Hát ez a megfogja a kezét, aztán viszakozik, arra nem tudok mit mondani... Bár még mindig jobb mint ha szex (vagy akár csók) után mondaná :D
2014. márc. 26. 13:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Már meglehetősen el van késve azzal az éréssel, még négy év, és mint nő le is húzhatja a rolót. Ráadásul, az ilyen ribiknek hírük megy és a férfiak nem fognak küzdeni érte mivel, egy ilyen kis liba nem ér semmit.
2014. márc. 26. 13:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Ismerek llyen lányt, aki elmúlt 31 és kb ugyanilyen. Sztem majd talán 40 éves korára megérik, de addigra meg kit fog érdekelni?
2014. márc. 26. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!