Fiúk, mással is ez van folyton vagy csak engem üldöz a balszerencse?
Figyelt kérdés
Valamiért akárhány lánnyal ismerkedem, többnyira azok vannak odáig értem, akik legalább 150-200km-re élnek tőlem. Nem vicc, ha talizni akarok egy környékbeli lánnyal folyton hárít, de ha egy távoli lányról van szó, neki mondom,hogy talizzunk, egyből benne lenne. Sőt van olyan, hogy maguktól kérik, hogy talizzunk, mert olyan jó fejnek tartanak és szeretnének látni már végre. Eléggé elkeserít már ez, mivel csóró családban élünk, tele adóssággal, nem, hogy még utazgassak is. Persze mások nem értik meg, hogy milyen drága egy másik városba is leutazni, elég sok a páwa, pénzes a környékemen.2014. márc. 24. 21:08
1/3 anonim válasza:
Ugyanez van velem is, csak a másik nemből :)
3/3 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet velem is, azzal a különbséggel, hogy nekem 200 km-ről is jó lenne a barátnő, de mivel csóró vagyok és nem Justin Bieber, egyiknek se kellek.
Éljenek korunk modern,emancipált női és a szuperhumán elvárásaik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!