Fiuk! Mit tegyek, hogy belem szeressen egy fiu?
Figyelt kérdés
6 eve vagyok bele szerelmes de o nem vesz eszre.. (osztalytarsak vagyunk)2014. márc. 24. 18:57
1/11 anonim válasza:
Hát ha sörétest tartasz a fejéhez, akkor se fogod tudni magadra erőltetni. 6 év alatt gondolom már csak próbálkoztál.
2/11 anonim válasza:
Ha nem áltattad volna magad 6 évig, akkor most talán boldog párkapcsolatban élnél. Arra meg, hogy mit tegyél, nincs válasz, mindenki azért szeret bele valakibe, mert olyat lát benne, amit másban nem. Tehát légy önmagad, kivéve ha Batman vagy. :D
3/11 A kérdező kommentje:
Nem én nem Batman vagyok, hanem Supergirl. :))
2014. márc. 24. 19:03
4/11 anonim válasza:
Add le neki felvételről a Fradi-Loki meccset. És még adhatsz neki egy korsó sört :)
5/11 A kérdező kommentje:
Utalja a Fradit.. A Chelseat szereti.. De toluk az osszes meccset latta. :)
2014. márc. 24. 19:08
6/11 anonim válasza:
mond meg neki CSAK A MENNYEI! SEMMI BISZEM-B*SZOM! :D
7/11 A kérdező kommentje:
...:/
2014. márc. 24. 19:11
8/11 anonim válasza:
mit szeret? fociról van még szó?
amúgy villants cicit meg pucsíts!
10/11 anonim válasza:
Ha magadért nem szeret meg,akkor semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!