Emitt tényleg rossz ember vagyok?
Figyelt kérdés
Legszívesebben elpanaszolnám a világnak, hogy mennyit csalódtam a lányokban, hogy mennyire kegyetlenek és felszínesek, hogy mennyire fontos nekik a külsőség a pénz stb. HOgy üresek fejben, csak dugni jók stb. Én ezt tapasztaltam, még a rendesnek tűnő lányokról is kiderült, hogy csak játszották magukat, ha jött egy helyesebb pasi vagy egy pénzesebb mindjárt leléptek érte. Mert, hogy ő, de menő meg de helyes. Szerintem csak az jár jól manapság, aki nagyon helyes arcszerkezetet örököl. Őket leglaább nem a pénzükért szeretik, mint a ronda, pénzes fickókat. Hiába szeretének a pénzemért, nem lennék boldog. De, ha helyes lennék és oda lennének értem az jól esne, lenne önbizalmam is.2014. márc. 24. 17:04
11/12 anonim válasza:
ez nagyon uncsi szöveg már...
12/12 anonim válasza:
Nem, csak a csajoknak fáj az igazság. Valóban mind ilyen felszínesek, csúnya pasi még a csúnya lányoknak se kell, legfeljebb ha gazdag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!