Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Emitt tényleg rossz ember vagyok?

Emitt tényleg rossz ember vagyok?

Figyelt kérdés
Legszívesebben elpanaszolnám a világnak, hogy mennyit csalódtam a lányokban, hogy mennyire kegyetlenek és felszínesek, hogy mennyire fontos nekik a külsőség a pénz stb. HOgy üresek fejben, csak dugni jók stb. Én ezt tapasztaltam, még a rendesnek tűnő lányokról is kiderült, hogy csak játszották magukat, ha jött egy helyesebb pasi vagy egy pénzesebb mindjárt leléptek érte. Mert, hogy ő, de menő meg de helyes. Szerintem csak az jár jól manapság, aki nagyon helyes arcszerkezetet örököl. Őket leglaább nem a pénzükért szeretik, mint a ronda, pénzes fickókat. Hiába szeretének a pénzemért, nem lennék boldog. De, ha helyes lennék és oda lennének értem az jól esne, lenne önbizalmam is.
2014. márc. 24. 17:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Nem, nem vagy rossz ember. Csak irgalmatlanul ostoba.
2014. márc. 24. 17:05
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
nem rossz csak szűk látókörű
2014. márc. 24. 17:05
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
És te a "csúnya" lányokkal is szoktál ismerkedni?
2014. márc. 24. 17:08
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

"hogy mennyire kegyetlenek és felszínesek, hogy mennyire fontos nekik a külsőség a pénz"

Várj, tippelek: véletlen nem a 10/8 és afölötti csajokra nyomultál? :P Akkor meg te is ugyanúgy a külsőségekre mész és felszínes vagy. Szvsz innentől kezdve csak magadnak köszönheted ezeket.

2014. márc. 24. 17:08
 5/12 anonim ***** válasza:
széláví
2014. márc. 24. 17:10
 6/12 A kérdező kommentje:
Bár így lenne, de jó ideje kerülöm a szép lányokat, csak is átlagos vagy alatti lányoknál próbálkozom, de az egyik ilyen csúnyácska lány úgy alázott meg, hogy fogadásból smárolt velem, majd elkürtölte, hogy mennyire ronda vagyok meg nyomorék és nem tudok smárolni sem. Ez csak egy példa, volt, de ő tényleg nem egy kifestett, hű, de szép csaj volt, mégis durván megbántott és csak egy lány, a többit nem is említettem.
2014. márc. 24. 17:13
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Nem vagy rossz, csak nagyon ostoba és szűk látókörű. : )
2014. márc. 24. 17:17
 8/12 anonim ***** válasza:
81%
A Kérdező ismeri az összes nőt az országban. Európában. A kontinensen. A Világon. Igazam van, kérdező?
2014. márc. 24. 17:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Bocs de ezután a kérdés után már nem tudom pontosan behatárolni, mi a pasik szerint az "átlagos": http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Mert itt is pl csak szép lányokat linkeltek be, mint "átlagos" lányok.

2014. márc. 24. 17:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Sokszor a rondább lányok nagyon beképzeltek.

Én is tök átlagos csajoknál próbálkoztam és mindig bukta lett a vége.

Aztán elhívtam randira egy olyan csajt akire minden ismerősöm azt mondja, hogy 10/10-es. 2 éve járunk és se gazdag se helyes nem vagyok.

Hiába néz ki brutál jól a csaj, mégis csak arra vágyik, hogy valaki tényleg szeresse és átölelje.

Szóval nagyon jellemfüggő a dolog. Bár az is tény, hogy a legtöbb jó csaj általában beképzelt p*csa.

24F

2014. márc. 24. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!