Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok szerintetek, ha már emiatt irigy és haragos vagyok?
Figyelt kérdés
Olyan lányoknak is van pasija és kefélhetnek kedvükre, akik nem is vonzóak külsőre és ráadásul emellett még jellemre is elég defektesek. Mégis nekik bejött az élet. Nekem meg fiúként csak, mert testi adottságaim nem tökéletesek esélyem sincs a lányoknál, hiába vagyok kedves és érzékeny, senki sem díjazza ezeket. Sőt mintha menekülnének a jó fiúk elől a lányok. De persze, ha egy lány mondjuk egy-két testi hibával rendelkezik, akkor is hajt rájuk vagy 10 fiú és persze, hgoy boldogak, mert van, aki szereti őket meg dugja. Én meg nem találok egy lányt sem, aki akarna velem legalább ölelkezni is már. Tiszta gáz, de már ennek is örülnék, annyira értéktelen szarnak érzem magam emiatt már. Nem értem ha csúnya lányoknak, akik személyiségre is elég kis önző, gonosz lények van párja, akkor nekem miért nem lehet barátnőm?!2014. febr. 18. 21:49
1/1 anonim válasza:
Hát ha a csúnya lányokat okolod akiknek van barátjuk akkor nem is lesz soha... amit tudok ajánlani vagy járjál bulizni sokat vagy edzél ha rossz a tested és tenni akarsz érte valamit. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!