Meleg fiúk! Ti hány évesen jöttetek rá, hogy azok vagytok?
Hogyan jöttetek rá?
19 éves srác vagyok és gyakran fantáziálok fiúkról, de igazi fiúk eddig nem tetszettek, a viselkedésem elég lányos, túl érzékeny vagyok. A lányok tetszenek, de nem tudom eldönteni hova tartozom. :/
Én 16 évesen jöttem, rá hogy biszex vagyok.
19/biF
Én 20 éves koromban, mikor szerelmes lettem. De én genderqueer vagyok. És Neked is azt tanácsolom, hogy gondolkozz el azon is, hogy fiúnak érzed-e inkább magad, vagy lánynak, vagy egyiknek se, vagy hol ennek-hol annak, mert többféle másság van, és ezek határai is elmosódnak. Az is lehet hogy Te biszexuális genderqueer vagy. [link]
De ha szeretnél fiúsabb lenni, akkor csinálj fiús dolgokat (sport, barkácsolás például), persze tudom, hogy nehéz, mert lehet hogy szekálni fognak a lányosságod miatt, de akkor majd keresel egy másik közösséget, és addig se otthon kuksoltál.
Szia, Kérdező! :)
Én pont annyi idős vagyok kb, mint Te, és 3-4 hónapja tudatosítottam magamban ezt az egészet.
Nem hirtelen rájöttem, hogy meleg vagyok, hanem volt egy szituáció, amikor nem tudtam mit kezdeni egy lány közeledésével, és itt úgymond "leültem megbeszélni a dolgokat magammal", és végre foglalkozni a témával. Mert azelőtt sosem "mertem" belegondolni, hogy mi van, ha... Közben meg de :)
Ha úgy érzed, szükséged van egy kicsit átbeszélni a dolgot, írj nyugodtan!
Nekem is kellett a segítség, egyedül nehéz átmenni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!