Egy kis közvéleménykutatás,22 év feletti fiúk
válaszolnátok 3 sima igen nemmel ezekre a kérdésekre,
szűz vagy még, volt már valaha barátnőd, kaptál valaha
csókot egy lánytól?
#28: akkor valamit szarul csinálsz. Ne haragudj, de nekem a fent felsoroltak mellett sose volt problémám, pedig nem vagyok egy adonisz.
2014. márc. 24. 12:10
Rohadtul nem mindegy, hogy a nem vagy adonisz milyen testalkatot jelent, milyen magasságot, milyen arcot. Ha van egy átlagos alkatod egy átlagos arccal az nem rossz felállás, pláne ha amúgy kinézel minimum harmincnak. Én 24 vagyok, durván hét-nyolc évvel nézek ki fiatalabbnak a koromnál, és ezt nők mondták nem én. Borosta nem segít, mert ritkásan nő és iszonyatosan hülyén áll. Úgy néznek rám mint egy taknyos kölyökre pedig még ki sem nyitottam a számat.
2014. márc. 24. 12:19
33/40 A kérdező kommentje:
akkor nem tudom mi van kinézet nem tudom, de tovább próbálkozom sok féle taktikával, bár azon is elgondolkodtam hogy hagyom a fenébe mert most nem rég egy lány olyan durván megbántott, hogy az hihetetlen, ilyen gusztustalan viselkedést ritkán láttam még
Sok a gusztustalan kis csitri a lányok között, főleg 25 alatt. Ez van, nagy számok törvényét alkalmazzátok, és nem lesz gond :)
2014. márc. 24. 12:29
A gyengéim egyike a kommunikáció, nőkkel még kevésbé megy. Ronda és alacsony vagyok. Nincs munkám, meg saját lakásom. Igazán csak a szombámban tudom jól érezni magam, emberek között rosszul érzem, részben emiatt nem is tudnék randihelyeket (vagy kapcsolatban programokat) választani. Meg persze munkakeresésben is hátráltat.
Most csak ezek jutottak eszembe. Röviden: életképtelen vagyok...
2014. márc. 24. 12:57
Eh, Kérdező, a nők ilyenek: engem anno a jelenlegi feleségem leginkább azért kedvelt meg, mert volt saját egyéniségem, olyan értékeket követtem, amik a világ állapota felettiek. Most, több mint 10 év házasság után, az a legfőbb problémája velem, hogy van saját egyéniségem, és olyan értékeket követek, amik a világ állapota felettiek. Hagyd a francba, ne húzd fel magad, a nők ilyenek... :)
2014. márc. 24. 15:52
37/40 anonim válasza:
Sok lány szereti a kisfiús srácokat, köztük én is, a jelenlegi "barátom" is 3 évvel fiatalbb tőlem, és a barátom szót azért írtam így, mert még személyesen nem találkoztunk. A céltudatosságoat pedig értsétek úgy, hogy ha kell nektek egy lány, ha már meg van, hogy ki tetszik és az nagyon, akkor szerezzétek meg, minden nő szereti ha a kedvében járnak, nem kell félni tőlünk :D
Próbáljatok minél közlebb kerülni a csajszihoz, annyiféle trükk van :) fiúk! ne essetek kétségbe hanem tegyetek érte valamit :D (még mindig a pofátlan lány vagyok :P )
2014. márc. 25. 09:03
Igen
Nem
Igen
És nem, nem mondanám hogy szerencsés vagyok az utolsó igen miatt.... mivel kb 16 éve volt, és azóta sem. Nem is igazán emlékszem. 27/F
2014. máj. 1. 16:26
39/40 anonim válasza:
2014. szept. 7. 12:10
40/40 anonim válasza:
ja bocs, nem vagyok még 22
2014. szept. 7. 12:10
Kapcsolódó kérdések: