Egy kis közvéleménykutatás,22 év feletti fiúk válaszolnátok 3 sima igen nemmel ezekre a kérdésekre, szűz vagy még, volt már valaha barátnőd, kaptál valaha csókot egy lánytól?
Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 22:37
12/40 A kérdező kommentje:
ganjamanya szerencsés vagy hogy legalább csókot kaptál, becsüld meg tényleg
2014. márc. 23. 23:13
13/40 anonim válasza:
Inkább te vagy szerencsétlen, hogy még nem kaptál.
15/40 anonim válasza:
Hopsz késő van, az előző válasz:
igen
nem
nem
akart lenni. Sajnos szűz is vagyok.
18/40 A kérdező kommentje:
32 év az szép, 9-10 év és én is ott tartok
2014. márc. 24. 09:29
19/40 anonim válasza:
sziasztok, én csak ide pofátlankodtam, de muszáj megkérdeznem, hogy mégis hogyan maradtatok még szűzek, a szűzesség szép dolog, tisztelem azt akinek még megvan, de gondolom ti ezt nem így gondoljátok, vagy nem teljesen.
De ti zárkózottak vagytok? visszafogottak? mert ha még a szexig nem is, de egy csókig nem nehéz eljutni.
21/L
20/40 A kérdező kommentje:
előlem menekülnek a lányok pedig 150nél próbálkoztam már legalább, szórakozóhelyen is odamegyek táncolni igyekszem jól öltözni, ápolt vagyok, jó fej is, de menekülnek nem táncolnak velem semmi és máshol sem mondanak nekem igent, egy randiig sem sikerült eljutnom eggyel sem, úgyhogy lassan könyvet írok ebből szerintem, a sok próbálkozásból :D kalandregény
2014. márc. 24. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!