Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy kis közvéleménykutatás,22...

Egy kis közvéleménykutatás,22 év feletti fiúk válaszolnátok 3 sima igen nemmel ezekre a kérdésekre, szűz vagy még, volt már valaha barátnőd, kaptál valaha csókot egy lánytól?

Figyelt kérdés

2014. márc. 23. 22:37
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

"De ti zárkózottak vagytok? visszafogottak? mert ha még a szexig nem is, de egy csókig nem nehéz eljutni."

Ja nem nehéz, ha lány vagy, akinek semmit sem kell tennie egy párkapcsolat kialakításáért csak mondani egy igent. Persze a párkapcsolat életben tartása már tőletek is nagy energiákat igényel, de ez már más kérdés.

Ami pedig a miértet illeti, szimplán azért, mert nem vagyok a nagypofájú bunkó szépfiú kategória, akik után 99,99 százalékotok olvadozik, hanem egy érzelmes és romantikus lelkületű srác vagyok, amire manapság abszolút nincs igény. Nektek nem férfi kell manapság, hanem férfiállat, és én attól fényévekre vagyok.

2014. márc. 24. 09:54
 22/40 A kérdező kommentje:
21-es ez általánosítás, szerintem nem sok olyan srác lehet akinek ennyi lány mondott nemet, és ennyi lánynál próbálkozott, de mégsem mondanám ezt amit te, persze sok ilyen van, de én rengeteg stratégiával próbálkoztam, voltam rámenős szépfiú, adtam önmagam, szerény, visszafogott, udvarias, romantikus, extrovertált, minden voltam már és mégis kudarc ért, mert ha szép lányt akar az ember, akkor ők mindenkit választhatnak, válogathatnak így nekik minden téren megfelelő pasi kell, legyen jó egzisztenciájú, jóképű, izmos, erős, magas, jó alkatú, jó fej, vonzó, minden egyben és egy átlagos srácnak ezért tűnhet nehéznek a dolog
2014. márc. 24. 09:58
 23/40 anonim válasza:

21

nem feltétlenül azt a pasit keressük aki férfiállat, én kifejezetten a romantikus féléből szerettem volna :)

(a lány voltam)

2014. márc. 24. 10:28
 24/40 anonim ***** válasza:

#21: nyivákolás helyett összeszedhetnéd magad. Én pl kimondottan romantikus alkat vagyok, mégis volt már jópár barátnőm. Az, hogy egyikkel se működött hosszabb távon, szívás, de ez van.

Egy nőnek nem az számít, hogy aggresszív suttyó vagy-e, vagy kezesbárány... az számít, hogy fel tudnak-e nézni rád valamiért. Nekem pl sosincs sok pénzem, mert mindig utazok. Ebből fakadóan Európában elég kevés helyet lehet felsorolni, ahol nem jártam, 2 idegen nyelvet beszélek anyanyelvi szinten, másik kettőt társalgási szinten, és még kettőt alapszinten...

A lányok nem a bunkókra buknak, hanem a céltudatos pasikra. Tudd, hogy mit akarsz, tegyél érte, és el is fogod érni.

2014. márc. 24. 10:53
 25/40 A kérdező kommentje:
haha LOL bocs de ez nagyon vicces 10:53-as XD abban am teljesen igazad van hogy nem szabad nyivákolni, de az hogy a céltudatosság elég lenne az max egy jó vicc... kevés céltudatosabb embert ismerek magamnál, céljaim vannak amiket ha nem is érek el mindig felállok és újra próbálkozom, a pénzt félreteszem, sokat tanulok, dolgozom, de ez messze nem elég egy lánynál aki válogathat nagy sokaságból, ezt szerintem te is tudod :)
2014. márc. 24. 10:56
 26/40 anonim ***** válasza:

igen

nem

igen

2014. márc. 24. 11:56
 27/40 anonim ***** válasza:
#25: akkor a sikereid magadnak kevesek akkor. Olyan sikereket kell elérned, amiktől büszke leszel magadra. Ez megdobja a kisugárzásod, és vonzza a nőstény homo sapiens sapiens egyedeket is.
2014. márc. 24. 11:59
 28/40 anonim ***** válasza:

"az számít, hogy fel tudnak-e nézni rád valamiért. Nekem pl sosincs sok pénzem, mert mindig utazok. Ebből fakadóan Európában elég kevés helyet lehet felsorolni, ahol nem jártam, 2 idegen nyelvet beszélek anyanyelvi szinten, másik kettőt társalgási szinten, és még kettőt alapszinten..."

Azt nem mondhatom, hogy bejártam egész Európát, de azért 20 országban én is jártam már, és ebben nincsenek benne azok, amiken csak átutaztam. A nyelvtanulás nem az erősségem, de egy felsőfokú angolom azért van. Ami viszont erősségem az a biológia, orvosira járok, jövőre végzek, hat év alatt, csúszás nélkül minimális pótvizsga mennyiséggel, előreláthatóan cum laude, ha minden jól megy, de miért ne menne jól. Tudom mit akarok az élettől, vannak céljaim amiket el szoktam érni. Anyagilag sem állok rosszul, habár ez így hülye megfogalmazás, mert orvosi mellett szinte lehetetlen dolgozni, és a szüleim tartanak el, az ő pénzükkel pedig villogni nem nagy szám.

De nehogy azt hidd, hogy ezek bármit számítanak egy nőnek, jó a nyelvekkel lehet arcoskodni a lányok előtt, ha nagyon akarsz, de egy félig befejezett, habár értékes diplomával nehéz, pláne egy olyan városban ahol minden második ember minimum orvos, vagy orvostanhallgató.

2014. márc. 24. 12:06
 29/40 A kérdező kommentje:
büszke vagyok magamra sőt ahogy egyre több embert ismerek meg egyre inkább büszkébb
2014. márc. 24. 12:07
 30/40 Girgoy ***** válasza:
Én simán házas vagyok.
2014. márc. 24. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!