Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A hímneműeknek könnyebb az...

A hímneműeknek könnyebb az élet, miért?

Figyelt kérdés

Azért irtam himnemüt, mert a nők hajlamosak férfinak csak azokat tekinteni, akik a felső 30%-ba tartoznak. De szólok, hogy a többi pasi is létezik, csak épp nem úgy kéne rájuk gondolni, mint kis dolgozó hangyákra.

Értelemszerűen csak nők válaszát várom.

2014. márc. 23. 18:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi a baj Leftbehind poénjával. Szerintem teljesen rendben van. A "női viccek" ennél sokkal durvábbak.
2014. márc. 23. 22:30
 82/84 anonim ***** válasza:
Rohadtul nem könnyű a férfiaknak! Sőt! Tízezer elvárásnak kell megfelelnünk ahhoz, hogy barátnőnk lehessen! De sokaknak még úgy sincs barátnője, hogy tesznek érte!
2014. márc. 26. 16:17
 83/84 anonim ***** válasza:

miért olyantól kérdezel választ, aki nem is tudja milyen az az élet? Vagy csak lelkizni akarsz?

Amúgy könnyebb, mert erősebbek vagyunk fizikálisabban. Pl könnyebben emelünk fel egy asztalt vagy hozzuk haza a szatyorban a kaját.

2014. márc. 26. 16:20
 84/84 A kérdező kommentje:
ezt a nőknek is megteszi bárki ingyen :D
2014. márc. 26. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!