A hímneműeknek könnyebb az élet, miért?
Azért irtam himnemüt, mert a nők hajlamosak férfinak csak azokat tekinteni, akik a felső 30%-ba tartoznak. De szólok, hogy a többi pasi is létezik, csak épp nem úgy kéne rájuk gondolni, mint kis dolgozó hangyákra.
Értelemszerűen csak nők válaszát várom.
nem tudom feltünt e bárkinek, hogy a "lúzer" szót szinte mindig férfiakkal kapcsolatban használják.
ja meg most nem kezdek bele, hogy a női pedofilokkal mennyire elnéző a törvény.
#29 A hímneműeknek könnyebb az élet, miért? - Nem menstruálnak, nem nő bennük egy kölyök, akit aztán ki kell tuszkolni magadból. Így jön a menstruáció és szülés.
"..az egész oktatási rendszert nőkre szabták" Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
"a családon belüli erőszakért se 100%-ban a férfiak a felelősek" Pontosan, de döntő többségben.
"nektek ugyanannyi minden van elnézve, csak más szituációkban." Erre viszont kifejezetten kíváncsi vagyok, minden szurkálódást félre téve. Sorolj fel példákat.
28.Média - legyél magas, izmos, hajad-ruhád divatos legyen, legyél gazdag, sikeres, persze öv alatt se árt ha villantasz, rendelkezz egy profi prédikátor karizmájával és az se árt ha 18 éves korodig elveszted a szüzességed.
Férj sztereotípia - mindegyik együgyű, csak a sörözés, a fingás és a futball érdekli, a felesége nélkül olyan mint egy elveszett óvodás.
Egyéb sóhaj?
engem nem érdekel mit mond a média, engem csak a valós tapasztalataim tudnak meghatni, amik alapján pedig ugy gondolom, hogy a nőknek akkor is jut szex simán jó pasival, hogyha ő magán bőven lenne mit javitani.
értsd: akárhova nézek bulikba, mindenütt átlagos nők vannak hozzájuk képest sokkal jobb pasikkal.
33. Az oktatási rendszert tényleg nőkre szabták, az egészet egy nő találta ki.
Na akkor kezdjük - egy nő lehet akármilyen pofátlan, erőszakos suttyó akkor se szabad rá egy rossz szót se szólni sőt ha egy őrült némber rád támad és te védekezésből megütöd, még téged zárnak be miatta.
Ha válás van, na vajon ki húzza mindig a rövidebbet? Csak nem a férfi? Bármilyen konfliktusról van szó férfi és nő között, mindig a nő az okos, a szép, neki kell hogy igaza legyen, a srác meg örüljön hogy él.
Most hiába írjátok, hogy a nők továbbra is menstruálni fognak, meg továbbra is fájdalmas lesz az első szex és hasonlók, és ezt felesleges felhozni. És? Ki mondta, hogy ezt meg tudjuk akadályozni? Itt most nem az volt a kérdés, hogy fog-e ez változni, hanem az, hogy a férfiaknak könnyebb-e az életük. A válaszom igen. Ezekért is. Ha fog változni, ha nem, ha a mi hibánk, ha a természeté, akkor is így van, ez nehezíti...
És az oktatási rendszer miért nőknek lett létrehozva? Mert én speciel nem érzem túl jól magam benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!