Valami kezdeményezés, témák?
Főleg lányoktól kérdezném, de tapasztalt fiúk is írhatnak!
A lényeg adott, van 1 lány aki megtetszik, illetve szimpatikus egy buszon, az utcán akár egy bevásárlóközpontban és még sorolhatnám. Hogyan lehetne nála kezdeményezni? A szia... adott, de ennél tovább nem nagyon jutok mint kezdeményező. Milyen témákról szerettek főleg beszélgetni? Tanácsolták hogy kérdezzem meg pl. mennyi az idő de szerintem ez annyira közhelyes mint ismerkedés kezdeményezése. Volt már nem egyszer meglátok egy szép lányt a buszon, de nem merek oda menni mert egyszerűen nem érzem nyeregbe magam. Más mikor egy buliban, akár baráti társasággal ismerkedek valakivel és más amikor csak úgy egyedül. Ugyebár mindenki belátja, én is belátom hogy veszíteni valóm nincs, mégis ez nem ad elég önbizalmat. Tudnátok nekem segíteni ebben a problémámban?
Válaszokat előre is nagyon köszönöm!
16/F
egész faja :D bár magamat így nem nagyon tudnám elképzelni :D max nyáron 1 strandon :D
Egyik:
Hazafelé vonaton én meg egy lány voltunk. Csinos volt eléggé, de annyira nem érdekelt, hogy elkezdjek vele beszélgetni. Beült hozzánk egy cigány csávó, aki elkezdte neki lökni a sódert. "jajj hát nem bírtam ki hogy ne szóljak hozzád, hát de szíp vagy"
Odahúzódtam a lány mellé és mondtam a csávónak, hogy köszönöm, hogy tetszik a barátnőm. Nekem is kifejezetten bejön. Cigány bekussolt, csajszi mosolygott és elkezdett beszélgetni velem (irritálóan hülye volt, és a hangszíne is ramaty volt így elég kellemetlen 30 perces utazás volt a továbbiakban).
Másik:
Vonaton este hazafelé:
-Szia, megkérdezhetem, hogy meddig utazol?
-Szia, Pestig.
-Megtennéd, hogy ha elértük szajolt, akkor felébresztesz?
Nem hoztam semmit amivel le tudnám foglalni magam. Végig ülni ezt a 1.5 órát sincs sok kedvem, így inkább aludnék, bár ha lenne kedved szívesen beszélgetnék veled. Szimpatikus kisugárzásod van.
Harmadik:
-Szia
-Szia
-Gyakran leszólítanak?
Csajtól függ!
Vannnak olyan lányok akik azt kedvelik, hogy köszönsz nekik és megmondod, hogy pl.:Szép vagy!
Tetszel nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!