Netes ismerkedés: ha nem akar találkozni a lány, akkor halott az ügy?
Sokadjára botlom abba, hogy beszélek 2-3 hete a lánnyal, feldobom a tali témát, nem viszakoznak, de nem is mondanak igent. Majd, meg uh msot nemjó, később. Ezek után mennek tovább a témák, nincsgáz. Majd picit eltűnök, nem írok napokig..jön, és keres, hogy na mivna miért nem írok, hol vagyok stb...akkor megint beszélgetünk, megint feldobom a talit, és megint csak "majd" okat kapok...ha rákérdek miért nem...nemigazán mondanak kifogást, inkább témaváltás megint...
Mit csinálhatok rosszul?
Élőben nemigen ismerkedem, csak a net marad, de ugyérzem kezdem feladni, hizs bárkit ismerek meg, a forgatókönyv mindig ugyanez...:/
23/F
sajna otthon, mert elkeseredésemben már ezeket néztem, hogy akkor vajon én beletartozok abba, akiknek egyeszerűen nem jut nő.
sportolok ezerrel :)) ebbe folytom minden dühömet, és elkeseredésemet. bízom benne nyárra jók lesznek az eredmények, és egy sprtosabb testtel több siekrem lehet.
csak pár szóban: boxolok, kondizom, úszok, és futok. :)
A sport jó is, de akkor még jobb, ha igazán a magad örömére csinálod, és nem azért, hogy aztán a testeddel hódíts. Egyrészt a mozgás maga öröm, másrészt meg nem minden nő figyel csak a testre, sőt, az értelmesebb fajták inkább az értelmesebb fajtájú férfiakra bukik.
És művelődj, kezdj bele valami művészeti ágba, zenélj, vagy fess, vagy a fene tudja, amit akarsz, ez is bejön a nőknek. :D
engem csaka sport éltet :) kövér kisrc voltam, akit mindig csúfoltak. életemben most vagyok talán a legközelebb ahhoz, hogy végre olyan alkatom legyen, amilyet szeretnék.
am emg nézd emg a mai csávókat. szinte mindegyik csonsovány, gizda, és szőrtelen, babaarc. ez kell a csajoknak. én sosem leszek iylen! azért edzem, és ezért akarok sportos lenni. ez az egy van ami motivál, ez éltet ez ad erőt: "igeen?? eddig nemvoltam jó, most megmutatom ki vagyok, és mit faragtam a testemből!"
Dehogy is, nem az ilyenek kellenek nekik. Ha valamelyik lánynak mégis a gebe hímek kellenek, azok nem is igazi nők...
A legfontosabb, hogy a (most nagyon filozofikus és közhelyes leszek:D) szellem, a lélek és a fizikai test harmóniában legyen.
És ez így van. Akármilyen közhelyes duma is.
nemigazán tudom mit gondoljak...én cska azt látom ,hogy aki sportos, vagy babarcú, mindig vna barátnője.
szóval valamelyik "idealt" csak kell követni.
Jaj, ne már. Ne legyél hülye.
Legyél az, aki vagy, ne pedig felületes báb, vagy az, amit mások elvárnak.
ha az lennék aki tényleg vagyok, senkinek sem kellenék..:/
kvázi nincs önmagam, mert mindig olyanna formalom magam, akit látni akarnak...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!