Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Netes ismerkedés: ha nem akar...

Netes ismerkedés: ha nem akar találkozni a lány, akkor halott az ügy?

Figyelt kérdés

Sokadjára botlom abba, hogy beszélek 2-3 hete a lánnyal, feldobom a tali témát, nem viszakoznak, de nem is mondanak igent. Majd, meg uh msot nemjó, később. Ezek után mennek tovább a témák, nincsgáz. Majd picit eltűnök, nem írok napokig..jön, és keres, hogy na mivna miért nem írok, hol vagyok stb...akkor megint beszélgetünk, megint feldobom a talit, és megint csak "majd" okat kapok...ha rákérdek miért nem...nemigazán mondanak kifogást, inkább témaváltás megint...

Mit csinálhatok rosszul?

Élőben nemigen ismerkedem, csak a net marad, de ugyérzem kezdem feladni, hizs bárkit ismerek meg, a forgatókönyv mindig ugyanez...:/

23/F

2014. márc. 23. 15:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

sajna otthon, mert elkeseredésemben már ezeket néztem, hogy akkor vajon én beletartozok abba, akiknek egyeszerűen nem jut nő.

sportolok ezerrel :)) ebbe folytom minden dühömet, és elkeseredésemet. bízom benne nyárra jók lesznek az eredmények, és egy sprtosabb testtel több siekrem lehet.

csak pár szóban: boxolok, kondizom, úszok, és futok. :)

2014. márc. 24. 20:43
 12/18 piriiiiii ***** válasza:

A sport jó is, de akkor még jobb, ha igazán a magad örömére csinálod, és nem azért, hogy aztán a testeddel hódíts. Egyrészt a mozgás maga öröm, másrészt meg nem minden nő figyel csak a testre, sőt, az értelmesebb fajták inkább az értelmesebb fajtájú férfiakra bukik.

És művelődj, kezdj bele valami művészeti ágba, zenélj, vagy fess, vagy a fene tudja, amit akarsz, ez is bejön a nőknek. :D

2014. márc. 24. 20:50
 13/18 A kérdező kommentje:

engem csaka sport éltet :) kövér kisrc voltam, akit mindig csúfoltak. életemben most vagyok talán a legközelebb ahhoz, hogy végre olyan alkatom legyen, amilyet szeretnék.

am emg nézd emg a mai csávókat. szinte mindegyik csonsovány, gizda, és szőrtelen, babaarc. ez kell a csajoknak. én sosem leszek iylen! azért edzem, és ezért akarok sportos lenni. ez az egy van ami motivál, ez éltet ez ad erőt: "igeen?? eddig nemvoltam jó, most megmutatom ki vagyok, és mit faragtam a testemből!"

2014. márc. 24. 20:52
 14/18 piriiiiii ***** válasza:

Dehogy is, nem az ilyenek kellenek nekik. Ha valamelyik lánynak mégis a gebe hímek kellenek, azok nem is igazi nők...

A legfontosabb, hogy a (most nagyon filozofikus és közhelyes leszek:D) szellem, a lélek és a fizikai test harmóniában legyen.

És ez így van. Akármilyen közhelyes duma is.

2014. márc. 24. 21:04
 15/18 A kérdező kommentje:

nemigazán tudom mit gondoljak...én cska azt látom ,hogy aki sportos, vagy babarcú, mindig vna barátnője.

szóval valamelyik "idealt" csak kell követni.

2014. márc. 24. 21:17
 16/18 piriiiiii ***** válasza:
56%

Jaj, ne már. Ne legyél hülye.

Legyél az, aki vagy, ne pedig felületes báb, vagy az, amit mások elvárnak.

2014. márc. 24. 21:19
 17/18 A kérdező kommentje:

ha az lennék aki tényleg vagyok, senkinek sem kellenék..:/

kvázi nincs önmagam, mert mindig olyanna formalom magam, akit látni akarnak...:/

2014. márc. 24. 21:29
 18/18 anonim válasza:
Ez se mai poszt. Él még ez a probléma? Nekem van egy sztorim, ha érdekel leírom.
2015. ápr. 19. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!