Tudom, hogy bejövök neki, de miért nem mer valamit kezdeményezni? (többi lent)
Figyelt kérdés
A srác sok emberrel jóban van,nem egy "elveszett" ember,stílusa is normális,szimpatikus nekem is. Sokszor szokott engem bámulni suliban,de egyéb dolgokból is tudom hogy tetszem neki,de mégsem lép konkrétan semmit,pedig visszamosolygok mindig,nem látszom ridegnek sem vagy valami.
18/l
2014. márc. 23. 12:48
1/5 anonim válasza:
A fiú egyszerűen csak félénk típus... Vannak ilyen emberek (köztük én is sajnos) akiknek kell valami bátorítás hogy elhívjanak valakit randira.(vagy akármire)
2/5 anonim válasza:
Szerintem ne várd a kezdeményezést, mert lemaradhatsz róla. Inkább kezdeményezz te.
3/5 anonim válasza:
#2-s jól mondja. Segíts neki, hogy tudja, nincs elveszve máris a kapcsolat. Kezdeményezz!
5/5 anonim válasza:
Vannak ilyen fiúk, akiknek kell egy kis "segítség". Nyugodtan lépjél te :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!