Dromedarbalu kérdése:
Szerintetek csúnya vagyok? Bent képek.
2014. márc. 22. 20:07
11/23 anonim válasza:
Úúúú, annyira szexi vagy... mindig is egy olyan KACSÁRA vágytam, mint te!
12/23 A kérdező kommentje:
Shon!
Tudom :)
Vizilabdázom. A hajam az úszás miatt rövid.
2014. márc. 22. 20:18
13/23 anonim válasza:
Dehogy vagy csúnya! Inkább kedvesnek tűnsz és szimpatikusnak. És aranyosak a kacsbarátaid :)
14/23 anonim válasza:
szerintem semmi baj nincs veled. én is járok úszni, ráadásul reggelente, így nincs is időm, lehetőségem megcsinálni a hajamat. emiatt hétköznap úgy nézek ki, mint egy idióta, mert nekem ezt a hajat mindig be kéne zselézni, de hétvégére rendesen megcsinálom. szóval te is kipróbálhatod, ha gondolod:D
15/23 anonim válasza:
Szerintem teljesen átlagos vagy, csúnya semmiképp. De nem vagy az esetem, mert túlságosan szolid és visszafogott pasinak tűnsz.
16/23 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a hosszú hajat.
Jó a rövid nekem. Gyorsan szárad és könnyű mosni.
Minden nap van reggel és délután edzésem.
2014. márc. 22. 20:29
17/23 A kérdező kommentje:
15.
Megy üzi kérdéssel.
2014. márc. 22. 20:30
18/23 anonim válasza:
Ha meleg lennék, járnék veled.
F 22
20/23 laci911 válasza:
Tanul vagy gyúrd ki magad , gyks proliktól kérj elismerő választ ...Átlag kinézeted van csak max átlag nőknek fogsz be jönni . Gondolom mást vártál ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!