Lányok van valami igazam?
igen, mindenkinek fontos a biztonság, így az anyagi háttér is
de mint te is mondtad, normál esetben nem ez a legfontosabb és egyáltalán nem csak ez számít
Nincs igazad. Legalábbis abban az esetben nincs igazad, amikor a lány vagy nő nem akar örökre a férfival lenni, nem akar vele megállapodni, nem akar hozzámenni. Ha találkoznék egy férfival, és közel kerülnénk egymáshoz, telne az idő, majd lassan a házasodáshoz érnénk, persze fontos lenne az anyagi háttere, meg hogy mennyire talpraesett, hogyan tartaná el a gyermekeimet, ez szerintem igen evidens, mert legyen bármily kedves is egy csöves, nem fogok neki gyereket szülni az utcára... remélem elég erőteljes a kontraszt, és jól demonstrálja a véleményemet.
De én speciel még fiatal vagyok a házasélethez, vagy a családhoz (persze egyszer szeretnék), így pont leszarom, hogy a kiszemelt hím gazdag e, vagy sem. Amit én szeretnék magamnak pénzért, azt úgyis a saját erőmből szerzem meg, az én munkám által, engem ne kényeztessen el senki felesleges luxusdolgokkal, anyaggal, tárgyakkal. Érzelmekkel és értelemmel annál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!