Lányok, van egy kis igazam?
Figyelt kérdés
Szerintem azon nem kell meglepődnöm vagy szomorkodnom ha egy csaj jobban komizik egy fiúbarátjának,vagy hamarabb ráír,mert lehet hogy engem nem vesz egy lapra vele.Lehet bejövök neki,vagyis szóba jöhetek nála mint pasi és lehet emiatt nem mer annyira,egy kicsit szégyell vagyis nem fog nekem rögtön igent mondani,rögtön lovat adni alám mert fél hogy én nem így érzek vagy hasonlók és nem akar csalódni.Vagyis a csajok máshogy viselkednek azzal aki nekik tetszik mint egy fiúbaráttal.2014. febr. 7. 12:05
1/4 anonim válasza:
ez teny. mert ha van egy baratom akkor o biztos hogy orokre mellettem marad ha igaz barat es nekem pl akkor is nagyon fontosak a barataim ha epp jarok valakivel vagy kavarok valakivel es termeszetes hogy vele maskepp viselkedek esetleg visszafogottabb vagyok :)
2/4 anonim válasza:
jaja, a barátaimmal többet elvok mint a pasimmal.. ez normalis.. :)
3/4 anonim válasza:
Őszinte leszek, a haverod érdekli jobban, téged le se ... Nem kell ilyeneken gondolkodni, ha tetszel neki akkor keres, ha nem keres, akkor az egyértelmű.
4/4 anonim válasza:
Igazából ha érdekelnéd,akkor azt jelezné feléd,és nem szégyellné.Ha másokkal többet foglalkozik,mint veled,az gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!