Szerintetek nehéz a pártalálás?
Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 17:54
11/18 anonim válasza:
párt lehet bárhol :D de abban nem nagyon hiszek h hosszú éveket kibírnák ugyanazzal a nővel.Ahhoz túl különlegesnek kéne lennie.
12/18 anonim válasza:
szóval elég könnyű is meg kr*va nehéz is.
13/18 anonim válasza:
Aki komoly, hosszú időre tervezett kapcsolatot akar, annak nagyon nehéz.
14/18 anonim válasza:
Párt találni szerintem könnyű, na de megfelelő párt már nagyon nehéz tud lenni szerintem.
19/L
15/18 anonim válasza:
Nagyon nehéz.
Alkalmit szerintem is könnyű,de az nem is pár.
16/18 anonim válasza:
Meglep, hogy te így gondolkodsz. Én megismerkedtem még tavaly egy csajjal, akivel nagyon bírtuk egymást, de mondta, hogy csak barátok lehetünk, mivel a magasabb csávókat szereti, meg a vagányabbakat.
Később össze is jött egy munkatársammal, és nagyon jól megvannak.
Látod, egyes csajok azt eldobják, akit kedvelnek, ezek szerint van válogatnivalójuk bőven, neked is ki kéne ezt találni valahogy.
17/18 A kérdező kommentje:
Ha abba a felső százalékba tartoznék, akiknek van kiből válogatni, akkor nyilván kitalálnám. Viszont ha senki nincs, akkor kicsit problémásabb a helyzet...
2014. márc. 20. 20:32
18/18 anonim válasza:
A csajról, akiről beszélek, nem felső százalékban van, csak képezte magát, jól öltözködik, megismerkedik egy rakás csávóval, és kiválasztja a neki megfelelőt. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!