Hol tudok olyan nővel ismerkedni akiben van érték és a belső is számít neki?
Figyelt kérdés
Esetleg itt van olyan nő..? :) Sok embertől hallottam hogy itt a gyakorin megismerkedtek összejöttek és boldogok együtt...Na én is erre vágyom egy nőre aki kincset ér nekem... :)2014. márc. 19. 18:54
1/3 anonim válasza:
Hát nem a neten az biztos, ahol csak a külső látszik...
2/3 anonim válasza:
lehet h jo havergyujto hely a gyakori, de hidd el h nem interneten fogod megtalalni eleted parjat:) vagy h igen akk nem fog jol vegzodni, legalabbis nagyon ritka. jarj el helyekre, pl. sportklub, ettermek, v csak villamoson kozlekedj es setalgass. ja es barataiddal is talalkozgass. es majd vmiko amiko egyaltalan nem is gondolkodsz olyasmin h kene vki, akk majd hirtelen leesik vmi, elpattan egy gondolat a fejedben, es ta-da! olyan sok ismerosom van akikkel igy tortent h megtalaltak a nagy o-t h ha ezzel szemben vesszuk annak az eselyet h gyakorin osszejossz vkivel, akk annak az eselye egyenlo a 0-val. sztem fogadd meg a tanacsom, mer idot pocsekolni tul draga a mai vilagban es nem eri meg!
3/3 anonim válasza:
Szia!
Szerintem mindenkinek fontos valamennyire a belső, szóval az általánosítás nem épp a legjobb dolog... :)
Nekem nagyon fontos a belső, de elengedhetetlen egy párkapcsolatban az, hogy legyen meg az a bizonyos szikra, tehát, hogy vonzódjak az illetőhöz.
Ha gondolod, írj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!