Szerintetek ez nem túl "letámadó" ismerkedésnek?
Volt osztálytársam pár napja feltett csoportképeket Facebookra, ahol valószínűleg néhány osztálytársával, de az biztos, hogy haverjaival van. Ott az egyik srácon megakadt a szemem, rámentem az adatlapjára, és leesett az állam a kinézetétől. A kisugárzása, a helyessége, a jólöltözöttsége és a hobbija miatt megtetszett - látásra. Viszont még életemben nem találkoztam vele.
Az volna a kérdésem, hogy szerintetek nagyon sablonos/gyerekes módszer lenne vele Facebookon felvenni a kapcsolatot? (Fogalmam nincs, mit írnék neki, de nem vágnék egyből a közepébe a dolgoknak.) Vagy inkább az ismerősömtől érdeklődjek utána a srácnak? Mert a belső értékei még jobban érdekelnének, csak azt lehet, hogy internetes beszélgetésből nem tudom/lehet leszűrni, az első társalgás meg szinte lehetetlen, hogy szemtől szembe történjen (pedig úgy szeretném).
16/L
Először ismerős segítsen :) Ez a fbs szerintem sok, ugye élőben az igazi:)
Én is így találtam meg azt a lányt akit szeretek, de kezdeményezni élőben kéne, neki,neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!