Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondoltok azokról a...

Mit gondoltok azokról a fiúkról, akik nem mernek odamenni egy lányhoz?

Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 16:08
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Határozatlanok. És ez nem jó.
2014. márc. 19. 16:11
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Tapasztaltak.Tudják hogy a lányok aljasok és gonoszak :D
2014. márc. 19. 16:13
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Én se megyek oda. Aki nem jóképű, az elutasítást kap, ha ügyesen udvarol, akkor későn utasítják el, ha nem ügyes, azonnal, de az eredmény ugyanaz.
2014. márc. 19. 16:14
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Egyetértek az első hozzászólóval. Nekem az jön be, ha oda mer jönni hozzám. Nem mindenki bunkó, én nem küldök el senkit. És ha el akar érni valamit, azt csak próbálkozással lehet, nem? Szóval a tanácsom, hogy kössék fel a gatyát, mert a sztereotípia szerint nekik kell kezdeményezni :)
2014. márc. 19. 16:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem meg azok jönnek be akik nem mernek odajönni. Majd megyek én, ha akarok, amíg nem megyek addig meg ne zargasson senki.
2014. márc. 19. 16:20
 6/10 anonim ***** válasza:
37%
Fiúk...
2014. márc. 19. 16:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
határozatlanok mivel 90 százalékban úgy küldik el őket hogy porrá törnek
2014. márc. 19. 16:34
 8/10 anonim ***** válasza:
62%
Azt gondolom, hogy manapsag ok csinaljak jol. Le kell sz@rni az egeszet es ertelmes dolgokkal/celokkal kell elni.
2014. márc. 19. 17:53
 9/10 anonim válasza:
Ez nem a határozatlanságról szól meg miegyébről. Az esetek többségében a nők túl értékelik magukat, ez az ami tény. Előfordulhat hogy csini meg minden, de rohadtul nem visel meg ha nem futok újra össze vele az utcán. Az amolyan idegenek közötti kéjelgős játékoktól meg mindig is irtóztam. Felőlem úgy is meg halhat ha egy egoista kielégítetlen szutyok marad ez minden. Csak ennyit akartam.
2014. márc. 19. 18:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Kicsi a farkam és alacsony is vagyok, bőven kaptam elutasítást az utóbbi miatt. Az előbbi miatt pedig dobott már néhány magát nem ribinek nevező nő.. Szóval ha nem nyertél a genetikai lottón, akkor szopi szopi lesz az élet.
2014. márc. 19. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!