Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, Hölgyek! Mit gondoltok...

Pogo94 kérdése:

Lányok, Hölgyek! Mit gondoltok arról, ha egy fiúnak hosszú a haja?

Figyelt kérdés
És most nem a gombafrizurára meg hasonlóra gondolok, hanem a tényleges hosszú hajra! Kérlek írjatok véleményeket, illetve kritikákat! Bejön, nem jön...Ha igen akkor miért, és ha nem, akkor miért?...stb:D Köszönöm! 20/F
2014. márc. 17. 17:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
45%

Nekem nem, egyszerűen nem tartom férfiasnak. Nőkön szoktuk meg, engem taszít.

L

2014. márc. 17. 17:21
 2/17 anonim ***** válasza:

A lányos fazon nem jön be, de ha ettől férfias marad, azt imádom. :)

A férjemnek is hosszú haja van... :)))

2014. márc. 17. 17:25
 3/17 anonim ***** válasza:
Ha jól áll egy pasinak, nincs ellene kifogásom, én páromnak is hosszú a haja igaz neki elég hosszú volt szinte a fenekéig ért de most már csak vállig érő de össze van neki fogva és igényesen hátra van fésülve, jól áll neki az a fazon, pedig alapjáraton én sem vagyok oda a hosszú hajú pasikért, de a túl rövid sem tetszik.
2014. márc. 17. 17:26
 4/17 anonim ***** válasza:

Egyrészt attól függ, mit értesz hosszú alatt? Lófarokba is lehet már kötni, vagy csak eltakarja a fülét...stb.

Másrészt egyén függő, meg arcszerkezet, fejforma. Küldj képet és megmondom. :D

2014. márc. 17. 17:34
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
nekem nagyon nem tetszik. elmúltak már a 90-es évek.
2014. márc. 17. 18:08
 6/17 anonim ***** válasza:

Ha rocker akkor ok. Ha meg nem rocker, akkor max azt gondolom, van mersze nem beállni a sorba a tömeg közé, tehát vállalja az egyéniségét, ami pozitív.

De hozzá kell tegyem, sok hosszú hajú pasi nem törődik a hajával, totálisan töredezett, roncsolt a vége, ami viszont taszító. Ha hosszú és ápolt is, akkor semmi baj vele :)

2014. márc. 17. 18:08
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
ja még annyi, hogy ha látok egy ilyen hosszúhajút mindig arra gondolok, mennyivel jobban nézhetne ki, ha lenne ízlése.
2014. márc. 17. 18:09
 8/17 A kérdező kommentje:
Igazából azt látom, hogy emberek néha furcsán néznek, amikor megjelenek 1-1 helyen. Én szívből rocker vagyok, ezen nem tudok változtatni, ez egy érzés. Nem azt mondom, hogy feltétlen hosszú (váll alá erő) hajamnak kellene lennie, de én így érzem jól magam. Szar dolog az, hogy ha elmegyek haverokkal "szórakozni", hozzáteszem a haverok nem azonosulnak a stílusommal, szóval nem egy rockbarlangba megyek, ha megyek. Azt látom a lányokon, fiúkon, hogy ez a "marha" meg mit akar itt ezzel a szerencsétlen hajával, hozzá a borostájával és az ehhez társuló ruhájával, ami szerintem nem olyan veszélyes. Úgy érzem néha, hogy teljesen más az elvárás a mai társadalomban és megvetik az embert, ha más próbál lenni, mint a többi. Tiszteletem minden olyan ecset társaságnak, ahol a srácok mind ugyan úgy néznek ki, semmi saját ízlésük nincs és az IQ hányadosukról nem is szeretnék beszélni. Ahol a lányok olvadoznak minden egyes nyúlgyerekért. Nem tudom hogy változzak meg, hogy pozitívabb legyen a vélemény. (Sajnos) Hozzátenném, hogy egyébként igényes embernek tartom magam. Nem csak "rocker" cuccokba flangálok fel-alá és villogtatom magam, hanem azért előjön az elegancia is. Ing, nyakkendő, szövetkabát és egyebek, de a hosszú haj még ott marad és látom az embereken, hogy "ez nem jön be".
2014. márc. 17. 18:42
 9/17 anonim ***** válasza:

a rockerségről még annyit, hogy nem csak az az igazi rocker, aki úgy is öltözködik.

Nem kötelező egy rockernek se a hosszú haj, attól még az életérzés ugyanúgy meglehet.

2014. márc. 17. 18:48
 10/17 A kérdező kommentje:

"Nem azt mondom, hogy feltétlen hosszú (váll alá erő) hajamnak kellene lennie".

Leírtam.

Annyi lehet a probléma az egész dologgal, amit Lukács László viszonylag pozitívan kifejtett a saját életére kivetítve: én az vagyok akinek engem látsz. Győzködhetek én bárkit arról, hogy én márpedig igen, meg én nem az vagyok. Kialakult egy szar sztereotípia az emberekben, hogy ez a stílus nem jó. Hozzáteszem vannak büdös, igénytelen emberek, akik ezt a stílust képviselik, de akkor sem kellene első körben leírni az embert.

;)

2014. márc. 17. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!