Lányok, Hölgyek! Mit gondoltok arról, ha egy fiúnak hosszú a haja?
Nekem nem, egyszerűen nem tartom férfiasnak. Nőkön szoktuk meg, engem taszít.
L
A lányos fazon nem jön be, de ha ettől férfias marad, azt imádom. :)
A férjemnek is hosszú haja van... :)))
Egyrészt attól függ, mit értesz hosszú alatt? Lófarokba is lehet már kötni, vagy csak eltakarja a fülét...stb.
Másrészt egyén függő, meg arcszerkezet, fejforma. Küldj képet és megmondom. :D
Ha rocker akkor ok. Ha meg nem rocker, akkor max azt gondolom, van mersze nem beállni a sorba a tömeg közé, tehát vállalja az egyéniségét, ami pozitív.
De hozzá kell tegyem, sok hosszú hajú pasi nem törődik a hajával, totálisan töredezett, roncsolt a vége, ami viszont taszító. Ha hosszú és ápolt is, akkor semmi baj vele :)
a rockerségről még annyit, hogy nem csak az az igazi rocker, aki úgy is öltözködik.
Nem kötelező egy rockernek se a hosszú haj, attól még az életérzés ugyanúgy meglehet.
"Nem azt mondom, hogy feltétlen hosszú (váll alá erő) hajamnak kellene lennie".
Leírtam.
Annyi lehet a probléma az egész dologgal, amit Lukács László viszonylag pozitívan kifejtett a saját életére kivetítve: én az vagyok akinek engem látsz. Győzködhetek én bárkit arról, hogy én márpedig igen, meg én nem az vagyok. Kialakult egy szar sztereotípia az emberekben, hogy ez a stílus nem jó. Hozzáteszem vannak büdös, igénytelen emberek, akik ezt a stílust képviselik, de akkor sem kellene első körben leírni az embert.
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!