Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, Hölgyek! Mit gondoltok...

Pogo94 kérdése:

Lányok, Hölgyek! Mit gondoltok arról, ha egy fiúnak hosszú a haja?

Figyelt kérdés
És most nem a gombafrizurára meg hasonlóra gondolok, hanem a tényleges hosszú hajra! Kérlek írjatok véleményeket, illetve kritikákat! Bejön, nem jön...Ha igen akkor miért, és ha nem, akkor miért?...stb:D Köszönöm! 20/F
2014. márc. 17. 17:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%

persze mindenki magát tartja a legintelligensebbnek, és nyilván ebből fakad pl. nálad hogy téged a rockerség az valami pozitív dologként mások fölé helyez.

én viszont sosem értettem azt, miért akar valaki szándékosan kategóriákba tartozni, meg "életérzéseket" átvenni, meg ráadásul még úgy is öltözködni, hogy látszódjon az őőőő életérzése még a leghülyébb járókelő is rögtön tudja, hogy őőőőneki ez az életérzése, hú de nagy dolog!

ezek a kategóriák engem am blokk taszítanak. én mindig is az önálló gondolkodású, nem feltétlenül ehhez meg ahhoz a gondolathoz meg ideához idomulni akaró férfiakat tartottam vonzónak. olyannal sem tudnék együtt lenni, aki pl. valami párt tagja, és besorakozik tagként megváltoztathatatlanul valami politikai ideológia mögé.

persze most jön ez meg az, hogy de a rockerség jááj meg júúúj meg mittudomén, de ez annyira de annyira gyerekes dolog, és a legnagyobb borzalom,mikor 50-60 éves emberek is még ezekbe a tinikori kategóriákba vannak beragadva.

2014. márc. 17. 18:56
 12/17 anonim ***** válasza:
40%

ja jó, most látom, hogy csak 20 éves vagy, szóval majd úgyis kinövöd, most még minden rendben van veled.

sok sikert!

2014. márc. 17. 19:07
 13/17 A kérdező kommentje:

Vitatkozhatnánk ezen órákig, de el kell szomorítsalak, mert valamit sikerült félre értened:)Vagy csak egyszerűen nem figyelsz oda arra, amit olvasol.

1. szót sem ejtettem arról, hogy én magam mások fölé helyezzem és ezzel "villogjak". Főleg nem az ilyen meg olyan érzéseket.

2. Viszont azt elmondtam, hogy ez a sztereotípia sokakban kialakult. Látom benned is. Ismerj meg és utána mesélj, hogy pozitív vagy negatív volt:) Máshogy fogod látni a dolgot:)

Talán te is kinövöd azt, hogy megítéled a másikat:)

Egyébként köszönöm a hozzászólást. 1-2 dolog elgondolkodtató. :)

2014. márc. 17. 19:14
 14/17 LeftBehind ***** válasza:
74%-os - azért kicsit gondold már át a dolgot. Itt most nem arról van szó, hogy valaki rocker vagy sem. Nekem már volt tarajam, voltam kopasz, volt rövid/közepes és most hosszú hajam és mind közül ezzel érzem magam a legjobban. Nem azért mert rock zenét hallgatok. Ha meg már itt tartunk, inkább a magadfajták állítják ki az ilyen klikkeket. Hidd el hogy a legtöbb embert hidegen hagyja, hogy ő most akkor milyen csoportba tartozik. Viszont ott vannak azok akiknek olyan k/urva tökéletes életük van, hogy semmi más dolguk nincs a sztereotipizáláson kívül. Gyűlölöm amikor úgy állnak hozzám, mint egy rockerhez. Imádom a rock zenét, ez tartott életben és ad a mai napig egy halvány okot a létezésemnek, de ettől függetlenül nem vagyok egy hőbölgő szeszkazán, nem bagózok és bármilyen meglepő nem csak a zenéről van saját véleményem. Nem azért van hosszú hajam mert szériatartozéknak számít, hanem mert így érzem magam jól!
2014. márc. 17. 19:25
 15/17 A kérdező kommentje:
Előző kommentelő tudja, hogy mi a lényeg:) Jó látni, hogy van hasonló gondolkodású ember:)
2014. márc. 17. 19:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező.

1: "Tiszteletem minden olyan ecset társaságnak, ahol a srácok mind ugyan úgy néznek ki, semmi saját ízlésük nincs és az IQ hányadosukról nem is szeretnék beszélni. Ahol a lányok olvadoznak minden egyes nyúlgyerekért. "

ebből a megjegyzésedből vettem, hogy másokat hülyébbeknek tartasz magadnál. de ha nem így van, hát annál jobb.

2. bennem nincsenek különösebb sztereotípiák a rockerekkel kapcsolatban, én csak azt nem értem meg, miért akarnak emberek kifejezetten kategóriákba tartozni, és még a külsejükkel is ezt nyilvánvalóvá tenni, az most mindegy, hogy rocker vagy bármi más. de biztos megvan ennek az oka, csak én nem értem ezt. tőlem ez távol áll, ennyi.

de ez persze nem kell,hogy azt jelentse, hogy ez mindenkitől távol kell, hogy álljon. Nyugodtan növesszed a hajadat. Látszik az írásodból, hogy rendes gyerek vagy, és bocs, ha nagyon kíméletlenül fogalmaztam az előbb.

2014. márc. 17. 20:08
 17/17 anonim válasza:
Remélem nem vágattad le a hajad vagy ha igen akkor növeszd vissza nekem is mindig beszólógattak piszkáltak a tuskó bunkó osztálytársaim évfolyamtársaim illetve más osztályokból ilyen kötekedő nagypofájú bunkó tuskó alakok sose értettem hogy miért piszkálnak mert csöndes visszahúzóckodó srác voltam engem is mindig piszkáltak a hajam miatt mikor rövid hajam volt frufrum volt abba kötöttek bele mikor rövid hajam volt frufru nélkül mert le volt vágva akkor abba kötöttek bele 2007 tavaszán megnövesztettem a hajam félhosszú hosszúra a hajam amit amúgy istenért sem vágatnák le pedig ápolom a hajam amúgy azért növesztettem meg mert metalhead vagyok és biztos hogy egy jó darabig nem fogom levágni amúgy meg állj ki magadért aki bunkóskodik nagyképűsködik annak nyugodtam húzz be üss állj ki magadért verd meg ezeket a tahókat fogj össze néhány haverral és intézd el ezeket a bunkó embereket akinek nem tetszik azt szard le nagy ívben és kit érdekel hogy elmúltak a 90-es évek amúgy meg a legtöbb embernek pont hogy fru fru félhosszú haj hosszú haj raszta haj lófarokba összekötött haj hátra fésült haj sokkal jobban áll mint a kopasz pár mm-es haj vagy a rövid zselézett tüsi haj amúgy meg a legtöbb történelmi korban a férfiaknak is félhosszú hosszú hajuk volt amúgy érdekes hogy a 60-as 70-es 80-as 90-es és 2000-es meg még a 2010-es évek elején sok férfi hordott félhosszú hosszú hajat raszta hajat csikófarokban hordott hajat meg fru frut miért hordanak mostanában kevesebben de kit érdekel nem fogok be állni a sorba.26/f
2017. dec. 6. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!