Mit akarhat valójában?
Figyelt kérdés
Van egy fiú ismerősöm, aki tetszik, én is neki, már többször mondta, hogy szépnek tart és kívánatosnak, illetve ez a viselkedéséből is lejött, ami eddig szép és jó lenne, de van barátnője. Mindig kedves, érdeklődő, bizalmas velem, sokat beszél a szexről is, állítólag csak velem, meg úgy mindenről. Azt is kérdezte egyszer, hogy mit gondolok róla, mint pasiról, pl. ha együtt lennénk, illetve megpróbálnám-e vele? Alapból sok ilyen típusú kérdést tesz fel, csupán kíváncsiságból, legalábbis ezt mondja. Tehát nagyon jól elvagyunk. Mi is ez igazából?2014. márc. 18. 21:16
2/5 Mr. Truth válasza:
Őszintén...?
Jobb esetben bebiztosit egy másik csajt magának ha esetleges szakitásra kerulne a sor
3/5 A kérdező kommentje:
Állítólag jól megvannak...Pont ezért fura ez az egész.
2014. márc. 18. 21:22
4/5 Mr. Truth válasza:
Hidd el nekem mi pasik egyszerű lelkek vagyunk. Most hogy kifaggatot tudja hogy nyugodtan flegmázhat a barátnőjével mert ha az megunná és lelép akkor ott vagy te aki az ágyékára bukik. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Mivel barátnője van, tudom mire mit válaszoljak. Nem sok mindent szűrt le belőle. :)
2014. márc. 18. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!