Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik ilyen srác? Hol találom?

Létezik ilyen srác? Hol találom?

Figyelt kérdés

Ilyen pasit keresek van esély, hogy találok?

szép szeme és mosolya van

kezdeményez

úriemberként udvarol

apró figyelmességeket se felejti el

mindig figyel, ha párja beszél hozzá

férfias

romantikus

határozott

humoros

hűséges

megbízható

érzelmi biztonságot nyújt

a legjobb barát a nő számára

van hobbija és szereti az állatokat

ad magára is

18L

2014. márc. 18. 19:14
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Létezik ilyen nő,mint amilyet pl #34-es válaszoló is írt. Csak egyszerűen a kereslet nem találkozik a kínálattal. Amúgy az miért probléma,ha magas pasi kell?? 172cm vagyok és nem tudok mit kezdeni az ugyanekkora,vagy alacsonyabb pasikkal, ez van...
2014. márc. 18. 20:19
 42/46 anonim ***** válasza:
Utolsó, nálad még valamennyire érthető, de a 150 centis lányok se adják 175-180 centinél alább.
2014. márc. 18. 20:31
 43/46 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok, de én szeretem a művész filmeket :/
2014. márc. 18. 21:15
 44/46 anonim ***** válasza:
És hol van a MAGAS és nagy nemi szerv opció?? Hisz ez is két fontos tulajdonság nemde? Törpe 170cm-es férfi 12cm-es farokkal gondolom nem kellene hm?! Azért ilyen tulajdonságokat kihagyni, hajajj.
2014. márc. 18. 21:18
 45/46 anonim ***** válasza:

én meg egy gyermekien aranyos, szuper perverz, végtelenül gyönyörű és okos, kedves házias szexistennőt szeretnék, aki egy csettintésemre leszop :)

ismerkedünk?

F20

2014. márc. 18. 22:09
 46/46 Zkocka válasza:
`` szép a szeme arca csupa derü`` szerintem nem találni kell. Halgass a szívedre, ha vannal barátaid próbáld velük aza közölük válogass.
2014. márc. 28. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!