Létezik ilyen srác? Hol találom?
Figyelt kérdés
Ilyen pasit keresek van esély, hogy találok?
szép szeme és mosolya van
kezdeményez
úriemberként udvarol
apró figyelmességeket se felejti el
mindig figyel, ha párja beszél hozzá
férfias
romantikus
határozott
humoros
hűséges
megbízható
érzelmi biztonságot nyújt
a legjobb barát a nő számára
van hobbija és szereti az állatokat
ad magára is
18L
2014. márc. 18. 19:14
41/46 anonim válasza:
Létezik ilyen nő,mint amilyet pl #34-es válaszoló is írt. Csak egyszerűen a kereslet nem találkozik a kínálattal. Amúgy az miért probléma,ha magas pasi kell?? 172cm vagyok és nem tudok mit kezdeni az ugyanekkora,vagy alacsonyabb pasikkal, ez van...
42/46 anonim válasza:
Utolsó, nálad még valamennyire érthető, de a 150 centis lányok se adják 175-180 centinél alább.
43/46 anonim válasza:
én is ilyen vagyok, de én szeretem a művész filmeket :/
44/46 anonim válasza:
És hol van a MAGAS és nagy nemi szerv opció?? Hisz ez is két fontos tulajdonság nemde? Törpe 170cm-es férfi 12cm-es farokkal gondolom nem kellene hm?! Azért ilyen tulajdonságokat kihagyni, hajajj.
45/46 anonim válasza:
én meg egy gyermekien aranyos, szuper perverz, végtelenül gyönyörű és okos, kedves házias szexistennőt szeretnék, aki egy csettintésemre leszop :)
ismerkedünk?
F20
46/46 Zkocka válasza:
`` szép a szeme arca csupa derü`` szerintem nem találni kell. Halgass a szívedre, ha vannal barátaid próbáld velük aza közölük válogass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!