Létezik ilyen srác? Hol találom?
Figyelt kérdés
Ilyen pasit keresek van esély, hogy találok?
szép szeme és mosolya van
kezdeményez
úriemberként udvarol
apró figyelmességeket se felejti el
mindig figyel, ha párja beszél hozzá
férfias
romantikus
határozott
humoros
hűséges
megbízható
érzelmi biztonságot nyújt
a legjobb barát a nő számára
van hobbija és szereti az állatokat
ad magára is
18L
2014. márc. 18. 19:14
31/46 anonim válasza:
Tipikus ostoba pi... vagy! Nem így kell párt választani! Hanem úgy hogy meglátsz valakit, megtetszik, megismered és szépen lassan megszereted! Neked is csak az kell hogy feleljen meg a srác néhány kritériumnak, aztán villoghassál vele az üres fejeddel!
32/46 A kérdező kommentje:
Nem ismersz.. ne ítélkezz... egyébként, ha ide írtál nem a nem érdekel kategóriába soroltad a kérdésemet. :)
2014. márc. 18. 19:46
33/46 anonim válasza:
Szerintem tudnám teljesíteni ezeket a feltételeket de valószínűleg te egy sokkal jobb képű (és idősebb) valakit keresel szóval csak annyit mondok: Sok sikert!
Ezt viszont hallgasd meg ha még nem ismernéd :) http://www.youtube.com/watch?v=5RsiyC-on4w
17F
34/46 anonim válasza:
még a káros szenvedélyektől mentes-ezt kihagytad :) amúgy a leírtak vonatkoznak rám is. De kérdem én, úgyanilyen lány is létezik még a 21. századba? Aki szereti a romantikát, bújós, csipkelődős, de tud komoly is lenni, házias, odafigyel a párjára, jó az ágyba, ad magára, de nem egy cicababa aki minden buli után mással du*atja meg magát, utána meg sír hogy nincs egy normális pasi se...?! nekem ilyen az ideálom. 26/f
35/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a linket, örülök, hogy létezik még ilyen ember, de sajnos nem tudom meghallgatni.
2014. márc. 18. 19:56
36/46 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok, hogy létezik ilyen a gyengébbik nem képviselői közt is. De mint már a fiúk/férfiak is írták ugyan csak el vannak nyomva.
2014. márc. 18. 19:57
37/46 anonim válasza:
szerintem ezen az oldalon nem fogsz ilyen srácot találni, mert azok nem defektesek, mint az itt lévők, beleértve persze magamat is. szóval jó keregélést a kinti világban!:)
38/46 A kérdező kommentje:
:) nem írtam, hogy nekem nincs defektem ;)
2014. márc. 18. 20:09
40/46 laci911 válasza:
Egy meleg férfira vársz ? Most komolyan ilyen nincs , gondolom te még nem voltál férfival ....használd az agyad .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!