Létezik ilyen srác? Hol találom?
Figyelt kérdés
Ilyen pasit keresek van esély, hogy találok?
szép szeme és mosolya van
kezdeményez
úriemberként udvarol
apró figyelmességeket se felejti el
mindig figyel, ha párja beszél hozzá
férfias
romantikus
határozott
humoros
hűséges
megbízható
érzelmi biztonságot nyújt
a legjobb barát a nő számára
van hobbija és szereti az állatokat
ad magára is
18L
2014. márc. 18. 19:14
11/46 anonim válasza:
"mindig figyel, ha a párja beszél hozzá"
Ha velem akar pletykálkodni akkor figyelek,de csak ha fülhalgató van a fülemben.
13/46 anonim válasza:
Ugyanezt egy szó kérdező. Szóval sajnálom, de ha ugyenezt is nyújatnád, nekem még elvárás a helyesírás is. Itt estél ki a rostán :)
14/46 A kérdező kommentje:
kedves utolsó jogos, de szerintem annyit gondolhattál volna, hogy ott egy L betű és lány vagyok. Értő olvasás ott is megbukik ;)
2014. márc. 18. 19:21
15/46 anonim válasza:
akkor bizony rossz helyen keresgélsz...
16/46 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy egy szó, hibázhatunk.
2014. márc. 18. 19:22
17/46 anonim válasza:
Egyébként ezt mind el tudja játszani bárki aki meg akar csak dugni.
1 hétig ezt mindet eljátszom ha kell.
18/46 anonim válasza:
férfias / a legjobb barát a nő számára
PARADOXON
Ilyen élőlény nem létezik.
19/46 anonim válasza:
És szerinted ha ott állna előtted az illető, tényleg őt választanád, vagy csak "szájhős" vagy? Amúgy meg ha úriemberként odafigyelünk rátok, és pl. "legjobb barátok" akarunk lenni (azaz mondjuk úgy, hogy lelkileg is figyelünk a dolgaitokra), akkor nem kellünk nektek, és összepisáljátok magatokat egy taplóért (tisztelet az igen kevés kivételnek). Másrészt meg a nők többségét is ugyanúgy a mindzsójuk bizsergése vezeti, hiába próbálják letagadni, és a rosszfiúk sokkal jobban izgatják a fantáziájukat. Vagy tán nem?
20/46 anonim válasza:
Kérdező én nem buktam el értő olvasásban, mert férfiként írtam ezt te gyengeelméjű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!