Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Tanács?

Figyelt kérdés

Szóval. Az egész ott kezdődött, hogy láttam egy lányt a buszon, nekem tetszett. Megtaláltam facebookon, majd névtelenül feltettem neki pár kérdést. Megkérdezte a nevem, elmondtam. Írta, hogy jelöljem be és írjak rá. Így tettem, de nem is jelölt vissza és nem is írt vissza. Kicsit elcsüggedtem. Ezek után próbáltam szemezgetni vele a buszon, (új hajam lett eközben.) és mintha bejöttem volna neki. Viszonylag sokszor találkozott a tekintetünk. Ma leírtam neki askon, hogy nagyon tetszik az ízlése. Megint kérdezte a nevem és én elmondtam neki. Megkérdeztem, hogy miért érdekelte, nem válaszolt. Ha tetszek neki akkor mit várhat? Menyjek oda hozzá? És ha nem jövök be neki? (Ő mindig a barátaival van, én meg a tesómmal.) Egyeltalán ha odamegyek mit mondjak neki? Izgulós fajta is vagyok, kicsit pattanásos bár csúnya nem vagyok szerintem + első kapcsolatom lenne.

15 éves fiú vagyok, a lány pedig 14 éves. Köszönöm.

2014. márc. 17. 19:43
 1/9 liza6789 ***** válasza:
menj oda hozzá és próbálj meg vele beszélgetni. akkor hamarabb kiderül hogy tetszel e neki meg ha akarod akkor megkérdezheted azt is hogy mért nem irt vissza neked. ha flegmán beszél veled és nem kérdez vissza meg nem mosolyos akkor hagyd és keress másik szép lányt:) ha meg az ellenkezője van akkor hivd randira . de mindenképpen élőben tedd. sok sikert :D 15L
2014. márc. 17. 19:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak annyi a probléma nálam ezzel, hogy amikor előre engedtem felszálláskor, és nagyon közel volt hozzám, már akkot majd kiugrott a szivem a helyéről. :)
2014. márc. 17. 19:52
 3/9 liza6789 ***** válasza:
de aranyos vagy :) értem. de akkor is egyszerűbb lenne ha élőben beszélnél vele és akkor magadnak is jobb lenne mert akkor hipp hopp kiderülne hogy bejössz e neki és akkor nem kellene napokig örlődni azon hogy nem irt vissza neked meg minden
2014. márc. 17. 19:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez viszont igaz. :)
2014. márc. 17. 20:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Ti lányok mennyire szeretitek az ilyenféle fiúkat? :)
2014. márc. 17. 20:05
 6/9 anonim ***** válasza:

hát jó hülye, ha nem tetszel neki. :) sztem ritka, h egy fiú ennyire kedves meg őszinte. legalábbis annak tűnsz ezek alapján.

ha harmadjára sem ír vissza, vagy szóban tűnik érdektelennek, akkor tényleg keress mást, mert nem érdekled. sztem visszaírna, ha tetszenél neki amúgy. szóval ez kicsit fura. :(

2014. márc. 18. 19:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát.. Annyi a baj, hogy még nem is beszéltünk, ugyanis félek odamenni hozzá. Vagy neki vannak ott a barátai, vagy nekem a nővérem. Meg.. ha ezek a tényezők nem is lennének, akkor se hiszem, hogy mernék. Egyszerűen nem tudom, hogy mit mondjak. Addig eljutottam magamba, hogy 'Szia!'. És tovább?
2014. márc. 18. 19:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Hogyan tudtad meg a nevét, mielőtt megtaláltad a facebook-on? És hogyan lehet névtelenül írni valakinek?
2014. márc. 21. 23:53
 9/9 A kérdező kommentje:

Közös ismerős. Oszt. társam is ott lakik ahol ő, és megkerestem az ismerősei között.

Ask.fm-en lehet.

2014. márc. 21. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!