Mit tegyek a jobb kapcsolat érdekében?
Figyelt kérdés
van egy csaj, egy suliba járunk, bejön, de én tudom hogy neki nem jövök be, de föl nem tudom adni mert őrülten bele szerettem, szóval ilyen tanácsot nem kérek hogy ne próbálkozzak tovább, hanem olyat hogymit mondjak/tegyek hogy esetleg megkedveljen, kinézetem miatt se bír annyira, el akarom érni hogyne az miatt bírjon2014. márc. 16. 20:53
1/7 anonim válasza:
barátkozz meg vele s majd idövel a belsödet fogja szeretni ha igazán jo barát leszel
2/7 A kérdező kommentje:
attól ne féljek hogy visszautasít, azt is tudom h furcsának tart :/
2014. márc. 16. 20:55
3/7 A kérdező kommentje:
egy másik tényező, hogy nem merek beszelni vele, de más lányokkal szoktam, miért van ez?
2014. márc. 16. 20:59
4/7 anonim válasza:
olyan nincs, h majd megszereti a belső tulajdonságaidat, ez rettentő ritka, erre ne számíts, bocsi
5/7 anonim válasza:
2. Kérdésedre: mert vele zavart vagy.
1. Kérdésedre: fogalmam sincs...
6/7 A kérdező kommentje:
és mit tegyek hogy ne legyek zavart?
2014. márc. 16. 21:39
7/7 A kérdező kommentje:
várok még válaszokat :)
2014. márc. 17. 04:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!