Tamikaaaa kérdése:
Szerintetek a pasim nagyon megharagudna? 14L
Figyelt kérdés
Soha nem mondott semmi olyasmit hogy ellenezné,de mégis félek hogy megharagudna ha rajta kívül mással is lennék.Ugyanis nekem nem csak ő tetszik hanem rajta kívül még 4 másik srác is.Szerintetek ellenezné a dolgot?2014. márc. 17. 17:28
2/15 anonim válasza:
Várj! Mivan???
Miazhogy mással is lennél?
Én ilyen esetben minimum hogy szakítanék!
3/15 anonim válasza:
Akkor legalább annyi legyen benned hogy előtte szakítasz vele. ez így elég bunkó és szánalmas viselkedés de akkoris legalább annyi emberség legyen benned.
4/15 anonim válasza:
14 évesen? Ez komoly? *kínjában nevet és az asztalba veri a fejét*
6/15 WheneverYouWant válasza:
szerintem az a gáz ha 14 évesen pasid van...
7/15 anonim válasza:
#4! Csatlakozom... unokatesóimmal fuldoklunk, úgy röhögünk a kis "üzletszerű kéjjelgést folytató személy"-en... (félreértés ne essék, ez a hatósági megfogalmazása...) Nem értem a mai generációt... 15/F
8/15 anonim válasza:
Hogyha ő is lehet 4 másik lánnyal, akkor lehet, hogy nem ellenezné.
9/15 anonim válasza:
ha neked 14 évesen pasid van akkor én elásom magam!!jó az oke ha tényleg CSAK őt szereted na de így....szánalmas vagy
10/15 anonim válasza:
Ezt felejtsd el! A legtöbb ember nem tűri ezt, kizárólagosságot követel. 98% esélyed van rá, hogy ő is ilyen. Magyarul vagy lemondasz mindenki másról, vagy nem, és szakitani fog.
Nem mellesleg amikor azt mondjuk, hogy éretlen valaki egy kapcsolathoz, többek között erre gondolunk. Ti csak jártok, nincsen szerelem, nem értem minek vagytok együtt ha nem szerelemből. "tetszeni" szexpartnerek szoktak.
Ez az egész dolog nem komoly, csak raboljátok egymás idejét. És igen ,a diákszerelmek nem koraiak, sőt szükségesek a pszichoszexuális fejlődésben, de megismétélem :a diákszerelmek. Ez pedig semmilyen szerelem, ez csak "langyosviz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!