23 éves lány vagyok és nincs barátom. A munkahelyemen 2-3 olyan srác is van akik bókolgatnak, célozgatnak, de van nekik barátnőjük, nem is veszem őket komolyan. Meg csak unatkoznak, nagyszájúskodnak. De rákérdeztek hogy "és a pasid?" mondom nekem olyanom nincsen. Erre ő: niiincs? hogy lehet az?
Múltkor meg egy csaj mondta hogy vegyek a pasimnak XY dolgot karácsonyra. Mondom nincs barátom. Erre ő is: nincs pasid? hogy lehet az hogy nincs?
De ez miért hihetetlen hogy nincs?
2013. dec. 7. 13:19
1/9 anonim válasza:
Írtad: unatkoznak. Valamiről beszélni kell, vagy lehet egész nap hallgatni is.
Egyébként az emberek rájönnek idővel, hogy a partnernek előnyei vannak. Úgymond egészséges egy párt tartani magad mellett, a férfit a nő egészíti ki, a nőt a férfi. Így általában az emberek kapcsolatban vannak. Így úgymond meglepő, ha te nem vagy.
Bár nem lehet túl 'bonyolult' ember aki erre ilyen látványosan rácsodálkozik, szerintem csak a beszélgetés kedvéért tették.
2013. dec. 7. 13:25
2/9 anonim válasza:
Azta mindenit! Nincs pasid?:O Hogy lehet ez???
2013. dec. 7. 13:25
3/9 anonim válasza:
Nálam dettó ez a helyzet és én sem értem hogy miért olyan nagy baj az ha az embernek nincs pasija ennyi idősen. Nem tudom miért tekintik ezt bűnnek, nekem is már az agyamra mennek ha ezt kérdezgetik. Sajnos ez a mai felfogás, mivel már mindenkinek 10 éves korában van pasija/csaja aztán az meg ugye egy földönkívüli dolog ha 20 évesen valakinek nincs.
2013. dec. 7. 13:26
4/9 anonim válasza:
Bezzeg nálam nem csodálkoznak rá, hogy nincs barátnőm... (bár ez a mondat öngól gyanús.. :) )
2013. dec. 7. 13:29
5/9 anonim válasza:
Válaszolhatnátok, hogy csak du.gásra használjátok a másik nemet, és nem tartotok állandó partnert.
2013. dec. 7. 13:33
6/9 anonim válasza:
Vagy csak simán szép vagy, azért lepődnek meg.
2013. dec. 7. 13:41
7/9 anonim válasza:
5# szerintem jobb ha ilyen általad beképzelt dolgokat, ami nem is igaz (legalábbis rám nem) nem irogatsz, mert ez megint általánosítás, amit ugyanúgy le lehetne írni rólatok férfiakról is (tisztelet a kivételnek)
2013. dec. 7. 13:45
8/9 anonim válasza:
Nekem vehetnél valamit karácsonyra. Megígérem , hogy nagyon fogok neki örülni! Légyszí légyszíí!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!