Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet attól még barátnőm,...

Lehet attól még barátnőm, hogy tulajdonképpen fogalmam sincsen, hogy mi az a munka?

Figyelt kérdés
És valamilyen szinten egy vesztes is vagyok?
2014. márc. 16. 21:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
De ha ezt jól el tudod takarni, akkor lehet.
2014. márc. 16. 21:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne? Lehet szerintem, ha nem pénzre utazik! De a szándék legyen meg benned, hogy akarsz dolgozni és valamit akarsz kezdeni magaddal! Mennyi idős vagy amúgy??
2014. márc. 16. 21:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy talparaesett ember,aki legalább egy szakmát kitanult,és nincs életcélod,akkor nekem nem kellenél.
 4/11 anonim válasza:
84%

nekem egyáltalán nem imponál egy ilyen srác

18/L

5/11 anonim ***** válasza:
Nekem van szakmám, de nem érek el vele semmit! Marad a gyári meló, meg mindenféle betanított munka!
2014. márc. 16. 21:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Általában fordítva a gyakoribb h a nőnek nincs munkája...háát ebben a formában nem nagyon fog működni.
2014. márc. 16. 21:23
 7/11 Költőnő? ***** válasza:

nem a fizu v a végzettség a lényeg, hanem a munka TÉNYE.

mert az tartást ad a legtöbb embernek sok más egyéb mellett

2014. márc. 16. 21:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyébként meg a nők a férfitől várják a biztonságot! Az, ha egy nő nem dolgozik az nem baj, de elvárja, hogy el legyen tartva! De, ha egy nő dolgozik és a pasi nem akkor szóba se áll vele "egy férfit nem tartok el" oké nem is kell de fordítva se várja el.. másik az a munkanélküliség egy átmeneti állapot és, ha az ember akar akkor előbb utobb lesz munkája, de ne feledjük el Magyarországon kevés a munkahely és kevés a fizetés, kisvárosokról ne is beszéljünk! Ami élhető város tudomásom szerint: Budapest, Győr, Szombathely, Sopron, de azért nem olyan egyszerű elhelyezkedni pesten se, mert a lakhatás nagyon drága. Én mint kisvárosi aki ezektől a városoktól kb 250 km re lakom, nekem az utam pl peste oda vissza 11 ezer ft plussz tömegközlekedés, ha egy állásinterjúra mennék! Teszem fel, felvesznek... legolcsóbb albi 50 ezer és min 2 havi kaukció! Tehát 150ezer ft plusz egy bérlet ami 11 ezer ft, hogy tudjak munkába menni és havi élelmezés ami legyen szűkösen 25 ezer ft. Tehát kéne összesen 150.000+12.000+11.000+25.000=188.000 FT!
2014. márc. 16. 21:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Bocsánat, még 6000 kell mert a 12 ezer az a állásinterjúra való útiköltség, de amikor megtörténik a költözés az 6000 ft, ebben van a busz is ami bemegy Pécsre és úgy Pest. És akkor csak menjünk fel 2 utazótáskányi cuccal!
2014. márc. 16. 21:41
 10/11 anonim ***** válasza:

A munkavégzés közben bekövetkező energiaváltozást munkának nevezzük

na most már tudod mi a munka

2014. márc. 16. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!