Ha rocker vagyok sosem lesz barátnőm, mert a lányok elhatárolódnak tőlük?
Na nekem pont hogy csak a hosszuhaju rocker pasik tetszenek ^^
Hany eves vagy?
Egy kérdés: Hosszú hajad van?
Ha igen, nekem lehet bejönnél, legalábbis külső tekintetében minden bizonnyal. :)
Mellesleg nálad miben nyilvánul meg a rockerség, a zenehallgatáson és a külsőségeken kívül?
lehet rocker barátnőd. Amúgymeg felne add a a rockerséget, ha esetleg elkeseredsz a magánytól :D ne a diszkós nőked keresd!
Mert: Amíg a világ forog,
Rocker maradok.
De ha már ovális,
Jó lesz a metál is.
16L :D
Lesz baratnod, csak nem a nagy atlagban kell keresgelni :) jarj koncertekre es biztosan talalsz valakit :) budapesten kivul meg sok kocsmaban is metal megy szoval arra fele is keresgelhetsz :)
Amugy meg nekem kifejezetten a rockerek jonnek be, nem azok akik csak majmoljak a nagy atlagot. Nalam a lenyeg (kulsot tekintve, a belsot eleg komplikalt lenne leirni :D) , hogy ferfias legyen. Es hidd el rajtam kivul sok rocker csaj van meg akik ki nem allhatjak a divatbu*ikat es halat adnak minden ertelmes emberert aki szembe jon az utcan.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!