Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha rocker vagyok sosem lesz...

Ha rocker vagyok sosem lesz barátnőm, mert a lányok elhatárolódnak tőlük?

Figyelt kérdés

2014. márc. 16. 16:06
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Rajta vagyok az ügyön.
2014. márc. 17. 19:30
 22/27 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=e4rcjBqjhqY

A kommentekért cserébe :)

2014. márc. 17. 19:31
 23/27 anonim ***** válasza:

Na nekem pont hogy csak a hosszuhaju rocker pasik tetszenek ^^

Hany eves vagy?

2014. ápr. 25. 23:18
 24/27 anonim ***** válasza:

Egy kérdés: Hosszú hajad van?

Ha igen, nekem lehet bejönnél, legalábbis külső tekintetében minden bizonnyal. :)

Mellesleg nálad miben nyilvánul meg a rockerség, a zenehallgatáson és a külsőségeken kívül?

2014. ápr. 25. 23:19
 25/27 anonim ***** válasza:

lehet rocker barátnőd. Amúgymeg felne add a a rockerséget, ha esetleg elkeseredsz a magánytól :D ne a diszkós nőked keresd!

Mert: Amíg a világ forog,

Rocker maradok.

De ha már ovális,

Jó lesz a metál is.

16L :D

2014. ápr. 25. 23:24
 26/27 anonim ***** válasza:

Lesz baratnod, csak nem a nagy atlagban kell keresgelni :) jarj koncertekre es biztosan talalsz valakit :) budapesten kivul meg sok kocsmaban is metal megy szoval arra fele is keresgelhetsz :)

Amugy meg nekem kifejezetten a rockerek jonnek be, nem azok akik csak majmoljak a nagy atlagot. Nalam a lenyeg (kulsot tekintve, a belsot eleg komplikalt lenne leirni :D) , hogy ferfias legyen. Es hidd el rajtam kivul sok rocker csaj van meg akik ki nem allhatjak a divatbu*ikat es halat adnak minden ertelmes emberert aki szembe jon az utcan.. :)

2014. máj. 5. 23:01
 27/27 anonim ***** válasza:
Simán lehet barátnőd. Én pl. szeretem a rock zenét, de nem mondom magam rockernek. Az meg nálam nem azon múlik, hogy összejövök-e valakivel, hogy rocker-e vagy sem. Ha rendes, igényes, tetszenek a belő- és külső tulajdonságai, akkor járnék az illetővel, nem érdekelne, hogy milyen zenét hallgat. Pl régen csak rock zenét hallgattam (ma már mindenfélét), akkor egy ideig volt rocker barátom, de volt olyan is, aki a rap-et szerette. Nem a zene miatt szakítottunk egyik esetben sem.
2014. máj. 19. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!