Ha rocker vagyok sosem lesz barátnőm, mert a lányok elhatárolódnak tőlük?
Figyelt kérdés
2014. márc. 16. 16:06
1/27 anonim válasza:
cigány csajod tuti nem lesz. :D
2/27 anonim válasza:
Lószart. honnan jönnek ezek a baromságok, emberek?
3/27 anonim válasza:
Ugyan már ... képzeld léteznek rocker lányok is :DD
5/27 anonim válasza:
Miért nem keresel magadnak rocker barátnőt?
6/27 anonim válasza:
#4 ...te, ez még csak most esett le?
7/27 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszenek a rocker fiúk :) szeretem ha valakinek van saját stílusa, és nem birkán követi a tömeget...
18/l
8/27 A kérdező kommentje:
Nem találok. A környéken több városban is mozgolódom, de alig-alig látni. Szinte nincs is. Persze külsőre nem mindről lehet megállapítani, de elsőre lejön azért ki szereti és ki nem.
1: Pedig az tetszik :( :) (Nem vicc.)
2014. márc. 16. 16:17
9/27 anonim válasza:
Előző, rockernak lenni is egyfajta divat. Nem mindenki hithű Led Zeppelin fan, van aki csak ki akar tűnni a tömegből. Minden irányzatnak vannak olyan követői, akik csak a divat miatt csinálják.
10/27 A kérdező kommentje:
Az ilyen diszkós csajok meg nem jönnek össze olyannal aki havi 1x muszájból elmenne vele, és nem érezné jól magát. :/
2014. márc. 16. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!