Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha rocker vagyok sosem lesz...

Ha rocker vagyok sosem lesz barátnőm, mert a lányok elhatárolódnak tőlük?

Figyelt kérdés

2014. márc. 16. 16:06
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
100%
Én is rocker vagyok és az a tapasztalatom, hogy csak a "plázacicák" határolódnak el. És nekem legalább van egyedi stílusom ez annyit tesz, hogy nem mustár színű mindenem. És igaz, próbálkozz rocker csajokkal. Nekem van pár ismerősöm (rocker csajok), akikkel sokkal jobban lehet beszélgetni, mint ezekkel a "húszcentisacipőmsarkaéspics*szoknyavanrajtam"-típusú lányokkal. Ja és sokkal több a közös témánk.
2014. márc. 16. 16:19
 12/27 anonim ***** válasza:
83%
Tetszenek a cigányok??? Hát nekem ez a fő problémám, nem a rockerséged..
2014. márc. 16. 16:22
 13/27 anonim ***** válasza:
79%
Az ám a poén, amikor a rokika néz ki lánynak, a barátnője meg fiúnak.
2014. márc. 16. 16:24
 14/27 anonim ***** válasza:
a rocker csajok szerintem is tök rendesek :) és olyan szövegük van h még a fszom is êgnek mered. :D
2014. márc. 16. 16:31
 15/27 anonim ***** válasza:

Én rocker csaj vagyok.

Csak járj nyitott szemmel!

2014. márc. 16. 17:00
 16/27 anonim ***** válasza:

Nekem pont hogy a rocker és/vagy tetovált pasik jönnek be, de sokszor sajnos eléggé igénytelenek a külsejükre. Bocsánat, tudom, kivétel is sok van.

De a rocker pasiknak vajon bejön egy átlagos, esetleg nem "partiarc" csendes lány?

2014. márc. 16. 17:58
 17/27 A kérdező kommentje:

Nekem bejön :) Én sem vagyok egy nagy duhaj :D

(Ne feledjétek Június 7-ét... Pecsa!!)

o

k

o

l

g

é

p

2014. márc. 16. 21:01
 18/27 A kérdező kommentje:
P
2014. márc. 16. 21:01
 19/27 anonim válasza:
Ember fel a fejjel!:)) rengeteg rocker lány járkál a világban akik keresik az ő cuki rocker pasijukat:) szoval gyere el szépen a pokolgép koncertre, ha ott megismernél 1 lányt, garantált a sok közös téma, megismeritek egymást, a többi magától megy;) sok sikert a jövőben:D
2014. márc. 17. 15:44
 20/27 BíborHorse ***** válasza:

Már hogy a fenébe ne lehetne? :D

Nekem csak és kizárólag a határozott jellemű srácok jönnek be, legfőképpen a rockerek.

Biztosan lesz barátnőd, ne félj! ;)

2014. márc. 17. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!